Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Primarul de la Gura Ocniţei îi acuză pe aleşii PNL că transmit mesaje de dezinformare şi panică

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

La Gura Ocnitei, judeţul Dâmboviţa, în vremurile astea de cumplită răvăşire socială, spiritele politice sunt tot mai aprinse. În loc să existe minimă decentă și solidaritate, aici oștile politice sunt pregătite de înfruntare. După cum a precizat primarul Sorin Vasile Ioniță, tonul l-au dat liberalii locali. Spune edilul comunei că, la ultima ședință a Consiliului Local, aleșii PNL nu s-au arătat interesaţi de problemele economice, de investițiile care se vor derula în ciuda necazului căzut pespte ţară, ci numai de listele cu persoanele aflate în carantină sau în izolare la domiciliu.

„În aceste momente cruciale de luptă şi mobilizare a întregii noastre comunităţi vizavi de criza creată de COVID-19, au început mesajele de dezinformare si panică! Responsabili de acestea se fac membrii formaţiunii politice PNL, care, cu premeditare, se folosesc de aceste momente pentru a-şi face simţită prezenţa! Tragic, dar adevărat!

După susţinute acţiuni prin care s-au luat măsurile impuse de forurile superioare pe linie de situaţii de urgenţă, consilierii locali PNL, prin Niţă Mihai-Marian, dezinformatorul de serviciu, s-au trezit din somnul raţiunii cu aroganţă şi rea credinţă. Convocaţi la şedinţa ordinară din data de 24.03.2020, onor grupul PNL s-a arătat extrem de iritat de conţinutul ordinii de zi prin cele 15 puncte, majoritatea fiind pentru derularea investiţiilor în curs şi viitoare.

Investiţiile care se fac în comuna aceasta nu reprezintă pentru dumnealor o necesitate prioritară, fiind chiar ultima preocupare. Interesul acestor consilieri este aflarea listei cu persoanele izolate sau carantinate de pe raza comunei, bineînteles pentru a se folosi de ea în scopuri perfide, respectiv, citez: «Să ştiu de cine mă feresc!».

Sursa foto: Facebook

Stimaţi consilieri, Guvernul Orban, prin MAI, ne-a transmis oficial că această listă este document SECRET! De această listă dispun organele abilitate să se preocupe şi să ia măsurile ce se impun, şi anume: Comitetul Local pentru Situaţii de Urgentă, Poliţia Naţională, Poliţia Locală, Jandarmeria, DSP, Cabinetele Medicale de pe raza comunei şi alte instituţii abilitate să acţioneze în cazul stării de urgenţă şi necesitate.

Onorabili consilieri PNL, în doua mandate (8 ani) de când sunt primar, nu aţi avut nicio iniţiativă constructivă pentru comuna Gura Ocniţei. Trebuia, după atâta amar de ani, să vă ştiţi îndatoririle şi procedura convocarii Consiliului Local, dar este clar că sunteţi vegetativi şi distructivi. Convocarea nu se face pe Facebook, reţele de socializare sau alte forme recreeative ce vă caracterizează.

În ultimele trei săptămâni conducerea şi executivul primăriei, alături de voluntari, au venit în ajutorul cetăţenilor izolaţi, în vârstă sau nedeplasabili, prin măsurile luate de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, care s-a întrunit de fiecare dată când s-a impus şi a evaluat situaţia pe plan local, respectiv a propus măsuri, şi anume:
– S-au informat cetăţenii prin mijloace on-line, dar şi prin pliante la fiecare gospodarie
– activitatea primăriei a continuat şi s-au eliberat documentele oficiale necesare cetăţenilor
– s-au dezinfectat zonele populate, cu substanţe biocide
– s-au identificat şi localizat persoanele vârstnice, care nu se pot deplasa şi acestea au fost şi vor fi ajutate
– S-au format echipe de voluntari care, împreună cu executivul primăriei, să asigurare alimentele de bază sau alte materiale de primă necesitate, să ridice resturile menajere de la domiciliul celor aflați în izolare şi alte acţiuni, ţinând cont de nevoi.

Stau şi mă gândesc, oare nu sunt vizibile acţiunile şi măsurile întreprinse în folosul obştei sau ipocrizia v-a întunecat minţile?”, a scris primarul de la Gura Ocniţei pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Străzi noi, trotuare și piste pentru bicicliști în orașul Titu

Publicat

pe

Administrația de la Titu, județul Dâmbovița, derulează, în această perioadă, ample lucrări care vizează infrastructura de transport. Se construiesc străzi, trotuare și piste pentru bicicliști în Titu-Nou, Titu-Târg și pe strada Gării. Totodată, Primăria Titu continuă și programul de reabilitare a blocurilor.

Sursa foto: Gazeta de Titu

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Când și unde vor fi montate stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat, în această dimineață, contractul de achiziție publică privind furnizarea, montarea, instalarea și punerea în funcțiune a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată printr-un proiect gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

„Cele patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice vor fi montate în următoarele locații: strada Ialomitei (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), în parcarea de lângă Piața Bărăției, pe strada Justiției (lângă Casa Armatei și stadion) și în parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana), cu precizarea că infrastructura de alimentare cu energie electrică este deja executată. Stațiile au o capacitate de minim două încărcări/oră/stație și vor fi livrate și montate în cel mult 60 de zile”, spune primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!