Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Rotary Club Târgovişte continuă donaţiile către Spitalul Judeţean, în lupta cu COVID-19

Publicat

pe

Mobilizarea rapidă a celor de la Rotary Club Târgoviște este un exemplu clar de solidaritate și implicare în problemele care frământă în aceste zile întreaga omenire. Asociația, coordonată de inginerul silvic Adrian George Bîlcan, a reușit să doneze Spitalului Judeţean de Urgență din Târgoviște aparatură ultranecesară pentru tratarea teribilului coronavirus. Este clar că și în Dâmboviţa vom avea probleme şi trebuie să fim pregătiţi pentru acest război pe care îl ducem cu un duşman nevăzut.

„Până la acest moment, am reuşit să donăm Spitalului Județean de Urgență din Târgovişte trei ventilatoare, un aparat de monitorizare funcții vitale şi un videolaringoscop. În următoarele zile, vor mai ajunge încă două ventilatoare. Am fost informați că sunt pe drum. Nu ne vom opri aici. Traversăm o perioadă destul de dificilă pentru noi toţi. Mai mult ca niciodată, avem nevoie de unitate şi solidaritate. Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom depăşi şi aceste momente. Să fim uniți şi buni unii cu alții!”, ne-a declarat Adrian George Bîlcan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

ACTUALITATE

Drumul TransBucegi a fost redeschis circulației

Publicat

pe

Sursa foto: Asociația Turistică Pestera-Padina

Astăzi, 5 iunie 2020, a fost redeschisă oficial circulația pe traseul montan DJ 713 (DN 71 – Șaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă, km 0+000 – 16+383), drum cunoscut sub denumirea TransBucegi – anunță Consiliul Județean Dâmbovița. Acesta a fost închis pe durata sezonului rece, întrucât a fost afectat de fenomene meteorologice nefavorabile (ninsoare, vijelii, vânt puternic), care au condus la doborârea unor cantități însemnate de vegetație forestieră.

Înainte de redeschidere, au fost efectuate atât lucrări care au vizat degajarea drumului de arborii căzuți pe partea carosabilă, cât și lucrări de întreținere și reabilitare a parapeților de protecție, rigolelor pentru scurgerea apei pluviale, precum și refacerea elementelor de semnalizare verticală afectate.

De asemenea, reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul IPJ Dâmbovița și ai Poliției Sinaia, din cadrul IPJ Prahova au efectuat, împreună cu personalul Direcției Generale Infrastructură Locală a Consiliului Județean Dâmbovița, verificări pe traseu și au concluzionat că drumul întrunește în prezent condițiile specifice necesare pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!