Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Video din 2015 prezintă un „supervirus pulmonar” creat în laborator de chinezi!

Publicat

pe

În data de 16 noiembrie 2015, televiziunea italiană RAI 3 a difuzat un episod din „TGR Leonardo” în care se vorbea despre faptul că oamenii de ştiinţă din China au creat în laborator un „supervirus pulmonar”, din liliac şi şoarece, pentru motive de studiu.

S-a explicat atunci că cercetătorii au combinat pe şoarece o proteină recoltată de la liliac cu virusul SARS, cel care provoacă pneumonia acută, şi s-a pus întrebarea firească: se merită riscul de a fi creată o ameninţare aşa de mare doar pentru a fi examinată?

Descoperit în aceste zile când omenirea se confruntă cu pandemia COVID-19, filmul a devenit viral pe internet, fiind chiar tradus în mai multe limbi, inclusiv româna, şi repostat. Din ce în ce mai mulţi oameni sunt convinşi că noul coronavirus este chiar acest „supervirus pulmonar” creat de chinezi în 2015 pentru a fi studiat.

Prof. dr. biolog Enrico Bucci, din Italia, spune că de fapt nu există nicio legătură, că virusul creat de chinezi în laborator, în 2015, nu avea capacite epidemică. Mai mult, afirmă prof. dr. Bucci, „nu există nicio îndoială că COVID-19 nu a fost creat în laborator, ci este rezultatul selecției naturale”. Este o ipoteză pe care o susţine şi virusologul Roberto Burioni, care, de asemenea, spune că noul coronavirus este, din păcate, 100% natural şi nu provine dintr-un experiment de laborator.

VIDEO – Episodul TGR leonardo din 16 noiembrie 2015 (repostat cu traducere română)

ACTUALITATE

Polițiștii din Dâmbovița au împușcat, în legitimă apărare, doi bărbați din Văcărești

Publicat

pe

Echipajul de poliție care a răspuns unui apel la 112, prin care un bărbat din Văcărești, județul Dâmbovița, a sesizat, în această noapte, că are un conflict cu vecinii, a fost nevoit să facă uz de armă, după ce oamenii legii s-au trezit ameninţaţi cu un obiect ascuțit.

Întrucât agresorul nu a respectat somația, unul dintre polițiști a executat foc de arma în urma căruia agresorul a fost vătămat in membrul inferior. În sprijinul bărbatului a venit fratele acestuia, care a sărit asupra politistii cu același obiect ascutit. Și de această dată, a fost utilizat armamentul din dotare, dâmbovițeanul fiind împușcat în zona abdomenului.

În urma evenimentului, cei doi bărbați și agenții de poliție au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primarul de la Malu cu Flori a fost internat în spital cu COVID-19

Publicat

pe

Numărul de cazuri de infectări cu coronavirus este într-o continuă creștere. Măsurile de distanțare fizică și de protecție nu sunt întocmai respectate de cetățeni. Mai grav este faptul că încep să se îmbolnăvească pe capete și reprezentanții administratiei publice locale, primari și funcționari. Am aflat astăzi că edilul comunei Malu cu Flori, județul Dâmbovița, a fost depistat pozitiv. În ultimele zile, Ion Constantin s-a simțit rău, fapt care l-a determinat să își facă testul pentru COVID-19.

„În calitate de primar al comunei Malu cu Flori, vă informez că, după o perioadă agitată din toate punctele de vedere, am luat hotărârea de a mă autoizola, începând din primele zile ale săptâmânii, când, din cauza unor dureri lombare, începusem unele proceduri medicale. Joi seară, am avut primele semne de temperatură. Pentru că sănătatea este pe primul loc, protejându-mă pe mine, familia mea și întreaga comunitate, vineri seară am făcut testul COVID-19, care a fost confirmat pozitiv, astăzi la ora 16:00. Încercați să fiți mai responsabili în a vă proteja prin purtarea măștii în afara locuinței, precum și printr-o distanțare cât mai mare”, a scris primarul de la Malu cu Flori pe pagina sa de Facebook.

În acest moment, edilul este internat la Secția Boli Infecţioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgovişte.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!