Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Ialomița: Bărbat de 39 ani, fără boli asociate, răpus de noul coronavirus

Publicat

pe

Foto arhivă

37 de decese, cauzate de COVID-19, au fost înregistrate în România până la această oră. Specialiștii spun că lucrurile se vor agrava in perioada următoare.

Printre ultimele victime, un bărbat de 39 de ani din Ialomița, care a decedata decedat în izolatorul spitalul din Țăndărei. De menționat că acesta nu suferea de alte boli asociate.

Alți doi bărbați, de 60 și 77 de ani, au murit tot din cauza temutului coronavirus. Pentru cei doi au fost recoltate probe necroptice de către medicii legiști ale căror rezultate au fost pozitive.

De precizat că niciunul dintre decedați nu a fost plecat în vreo călătorie și nici nu au avut contact cu un caz confirmat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ludovic Orban, declaraţii de presă de la Centrul Renault Titu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!