Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Primăriile, obligate să pună dezinfectant la fiecare scară de bloc!

Publicat

pe

Vine o nouă belea pe capul autorităților orășenești și municipale! Conform Ordonanței Militare Nr. 4/29 martie 2020, primăriile vor trebui să instaleze, la scările blocurilor de locuințe, dispozitive cu soluții dezinfectante. De asemenea, conform art. 6 (1), vor trebui să se ocupe, periodic, și de dezinfecția lifturilor, a scărilor de bloc și a celorlalte spații comune.

Grav este că măsura trebuie aplicată începând cu data de 31 martie. Adică de marți! Este greu de crezut că într-un interval așa de scurt autoritățile vor putea să procure o cantitate așa de mare de substanță dezinfectantă, dar și dozatoatele. Nu mai vorbim de forța da muncă pe care trebuie sa o concentreze! Orice achiziție, pe vremuri de lege militară sau nu, presupune o procedură, căutarea unor furnizori, negocieri… Nu mai punem la calcul alocările bugetare necesare pentru demararea și susținerea unei asemena acțiuni! Dificil moment…

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște va acorda „ajutor de bonă” pentru copiii preșcolari

Publicat

pe

Consiliul Local Municipal Târgoviște a aprobat, în ședința ordinară a lunii mai, acordarea unor „ajutoare de bonă”, lunar, părinților care au în întreținere copii de vârstă preșcolară.

Pot beneficia de sprijin persoanele ale căror venituri sunt de până la 3.500 de lei per membru de familie, după cum urmează:
– până la 2.100 lei: 710 lei;
– de la 2.101 lei până la 2.500 lei: 550 lei;
– de la 2.501 lei până la 3.000 lei: 390 lei;
– de la 3.001 lei până la 3.500 lei: 250 lei.

Ajutorul financiar pentru plata bonei se acordă, la cerere, pentru fiecare copil de vârstă preșcolară.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Imagini de concept ale viitorului stadion din zona UM Gară

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a publicat pe pagina sa de Facebook primele imagini de concept ale stadionului care va fi construit la Târgoviște, în zona fostei unități militare de la gară, proiect derulat prin Compania Națională de Investiții.

Studiul de fezabilitate și cele de specialitate sunt aproape gata, astfel că, în scurt timp, va fi demarată licitația pentru achiziția lucrărilor de proiectare și execuție – spune Alexandru Oprea.

Detalii despre investiție:
– 12.016 locuri în tribune acoperite (din care 262 – VIP, 92 – jurnaliști, 70 – persoane cu handicap)
– teren de antrenament
– drop-off autocare jucători
– parcări (inclusiv subterane și supraterane)
– spații verzi și zone de alimentație publică
– spații tehnice și pentru dotări specifice

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!