Connect with us

ACTUALITATE

Tenorul Placido Domingo a fost internat în spital din cauza COVID-19

Publicat

pe

Sursa foto: deadline

Temutul coronavirus a lovit, în aceste săptămâni, și în lumea artiștilor celebri. Cunoscutul tenor Placido Domingo se află internat într-un spital din Acapulco, Mexic. Se pare că sănătatea i-a fost puternic afectată de COVID-19, pe fondul unor probleme medicale mai vechi.

Pacido Domingo are 79 de ani şi, până anul trecut, a fost director al Operei din Los Angeles. Surse medicale au făcut cunoscut faptul că starea de sănătate a spaniolului este stabilă, iar organismul său răspunde tratamentului.

VIDEO – PLACIDO DOMINGO – GREATEST HITS 

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT