Connect with us

ACTUALITATE

Asistentă medicală, hărţuită de vecini fiindcă îngrijeşte bolnavi COVID-19!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Doamne, în ce ţară trăim! O asistentă medicală din orașul Galați este hărţuită şi umilită de vecinii din bloc pentru că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-19! Oameni buni, chiar suntem lipsiţi de umanitate? Ce comportament este acesta? Reveniţi-vă!

„Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg…. E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe pagina sa de Facebook.

Ne-am bucurat să vedem că sunt sute de comentarii de încurajare. Se pare că, totuşi, noi, ca români, mai avem o şansă să dovedim că suntem oameni. Am ales să publicăm doar câteva dintre aceste mesaje.

– Ce nenorociti !! In loc sa sustinem oamenii din „prima linie” , ca fac ceea ce fac pentru binele nostru, ca nu dau bir cu fugitii ca altii si ca intotdeauna, nu doar pe timpul acestei pandemii , au avut grija de noi, in diferite momente critice, ale vietii si a fost nevoie sa le calcam pragul.. SA NE FIE RUSINE ca suntem .. prosti! Asta nu e discriminare, este hartuire, este atac la persoana..maine /poimaine va treziti cu un lemn in cap, in scara blocului.

– Doamna, ma inclin in fata dumneavoastra! Capul sus, putere si sanatate! Va fi bine! Priviti cate persoane au reactionat la postarea Dumneavoastra si veti intelege ca vecinii nu pot fi luati in seama, aveti grija de dumneavoastra cu calm si cu speranta! Noi va suntem alaturi!

– Nu doar ca as da mana cu dumneavoastră, dar v-aș îmbrățișa.

– Dumnezeule!Am fost internat,in sectia in care isi desfasoara activitatea.E o dulceata de asistenta!Oameni buni,suntem nebuni?Scuipam si-n ultima drama de speranta ce ne-a mai ramas?

– Draga mea am avut ocazia să te cunosc, tu ești un om minunat nu are rost să te consumi pentru niște persoane fără inima care in loc să-ți ofere o floare și să-ți mulțumească că nu ți-ai dat demisia și lupți in prima linie ei fac ceia ce fac .Îți doresc multă sănătate și puterea te îmbrățișez cu drag!

– Eu… le-aș ura să-i văd pe secție intubați…dar ar însemna să ne coborâm la nivelul lor și nu merităm noi asta… Sănătate și… acționați pe cale legală. Dacă îi lăsăm, ne decimează.

– Eu ii intreb pe acesti imbecili care se plimba pe strada aiurea pe strada nu le este frica de virus.Voi astia fara cap puteti lua virusul si atunci cind mergeti cu gunoiul.piine cumparaturi etc.aceasta asistenta stie fff.bine cum sa se protejeze pe ia si cei din jur.dar voi cum va protejati dind cu noroi si clor in ea.rusine sa va fie.acum sau mai tirziu tot la serviciile ei o sa ajungeti.Doamne ma mir cum ne mai tii pe pamint cu atita rautate.

ACTUALITATE

Primele probe la instalația de nocturnă de la stadionul „Eugen Popescu” Târgoviște

Publicat

pe

În această seară, 14 mai 2021, s-au efectuat primele probe la instalația de nocturnă a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, aflat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Chiar dacă, din cauza resurselor financiare insuficiente, lucrările s-au execut mai greu decât au anticipat edilii, la finalizarea proiectului, municipiul Târgoviște va avea un stadion de Liga 1.

„Nocturna este de o calitate foarte bună, peste standardul pe care-l avem în prima ligă din România în acest moment. Sunt 160 de corpuri de iluminat, 40 pe fiecare stâlp. Despre celelalte intervenții la stadion… Se lucrează la fosta tribună 1, de asemenea, și la tribuna metalică. Mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. În planul de sus, va fi montată și copertina.

De asemenea, pe zona din față a stadionului, se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca, în această vară, să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română de Fotbal să avem o omologare provizorie a stadionului, astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.

Gazonul este gata, inclusiv cu instalația de degivrare, aspersie.  De asemenea, urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințelede presă s.a.m.d. Intenția noastră este să putem să găzduim meciuri cât mai rapid”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ACTUALITATE

6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse școlare

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică, inspector școlar și consilier municipal PNL, a declarat astăzi că Guvernul Cîțu a alocat Primăriei Târgovişte 3.967 de mii de lei pentru plata burselor școlare.

A explicat alesul liberal că suma nu acoperă decât 40% din necesar, iar diferența ar fi trebuit să o acopere Primăria, potrivit Legii bugetului de stat.

„În bugetul Primăriei Târgovişte pentru 2021, a fost alocată doar această sumă de 3.967 de mii de lei primită din TVA, chiar dacă primăriile trebuie să aloce, conform legii, pe lângă această sumă, și sume din bugetele lor locale. La Târgoviște, nu s-a alocat niciun leu în plus”.

De reținut că, printr-o Hotărâre de Guvern din 2020, s-a stabilit un cuantum minim al burselor școlare de 100 lei lunar. Potrivit inspectorului școlar Dan Alexandru Tică, aproximativ 6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse, indiferent că vorbim de una din cele patru categorii stabilite prin lege, respectiv: burse de performanță, burse de merit, burse de studii și burse sociale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT