Conectați-vă cu noi

Prahova

Secţie nouă la iSports Ploiești. A început înscrierea copiilor!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Ploieşti Handabal

Ploiești Handbal este noul membru al familiei iSports Ploiești, formată din Ploiești Basketball, Ploiești Dancers și Ploiești Cycling. Coordonatorul secției este Romeo Ștefan, cunoscut iubitorilor handbalului ca Țuțu, arbitru international din 2006.

Are la activ peste 300 de meciuri internaționale, arbitrând la campionate europene și mondiale de tineret și seniori. În 2014, a condus finala mică a europeanului de seniori din Danemarca. În 2015 a arbitrat finala Cupei Mondiale a Cluburilor, iar un an mai târziu a fluierat finala Cupei EHF. Pe plan național, a arbitrat 8 finale ale Cupei României.

”Am ales să mă alătur familiei iSports Ploiești, pentru că vreau o nouă provocare! Sunt convins că alături de cele două fete, Corina Badea și Maria Ungureanu, antrenoarele clubului, o sa reușim lucruri frumoase atât pentru copii și părinți, cât și pentru handbalul ploieștean!”, spune Romeo Ștefan.

Cele două antrenoare sunt foste jucătoare de handbal și actuale arbitre în competițiile naționale. Corina Badea și Maria Ungureanu au participat și la organizarea celor mai importante turnee din România.

Chiar dacă, momentan, nu se pot desfăşura antrenamente, s-a dat totuşi startul înscrierilor online, la adresa http://handball.sportploiesti.ro/. Sunt aşteptaţi fete şi băieţi cu vârsta sub 10 ani.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Întâlnire cu ursul pe traseul Jepii Mici din Bucegi

Publicat

pe

Jandarmii prahoveni s-au mobilizat rapid, duminică – 31 mai, pentru a prelua un grup de patru tinere care au intrat în panică în timp ce coborau pe traseul Jepii Mici din Bucegi. Turistele au anunțat la 112 că le-a ieșit un urs în cale.

Militarii, însoțiți de un salvamontist, s-au deplasat urgent la fața locului și le-au ajutat pe iubitoarele de munte, trei din București și una din Bacău, să coboare în siguranță în Stațiunea Bușteni.

„În situația în care semnalati prezența de animale sălbatice, vă recomandăm:

– Să vă adăpostiți în locuri deschise sau alte zone care vă asigură protecţia;

– Dacă vă surprinde lăsarea intunericului pe traseele montane, faceți gălăgie pe timpul deplasării pentru a evita întâlnirea cu animale salbatice;

– Să nu vă apropiați pentru a face fotografii;

– Să nu îi hrăniți;

– Să nu aruncați cu pietre sau alte obiecte;

– Să vă păstrați calmul și să nu fugiți.

Important: Solicitați sprijinul jandarmilor, apelând numărul unic pentru apeluri de urgență 112″, se arată într-un comunicat al IJJ Prahova.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Un prahovean a devenit cel mai bătrân bărbat din lume

Publicat

pe

Sursa foto: Libertatea

Titlul de cel mai bătrân om din lume a fost „preluat”, pe 28 mai 2020, de la britanicul Robert Weighton, de un român care va împlini pe 8 noiembrie 2020 vârsta de 112 ani. Dumitru Comănescu s-a născut în comuna Provința de Jos, județul Prahova.

Cel mai longeviv cetățean al planetei a declarat că iubirea și echilibrul sunt secretele vieții sale. Mintea a păstrat-o ageră datorită dorinței de a învăța continuu. Când a început Primul Război Mondial, avea numai 6 ani. Își mai aduce aminte de anul Marii Unirii.

Al Doilea Război Mondial l-a prins în postura de inginer agronom. Nu a mers pe front, dar s-a ocupat de agricultură, de producerea pâinii pentru țară.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!