Connect with us

ACTUALITATE

COVID-19: Şase pacienţi şi un cadru medical infectaţi, plus un deces la un centru de dializă privat din Ialomiţa

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://sanatatea.tv/)

Şase pacienţi şi un cadru medical de la un centru privat de dializă din Slobozia, judeţul Ialomiţa, au ieşit pozitivi la testul COVID-19, iar unul dintre aceştia, o femeie de 60 de ani din Ţăndărei, a decedat. Nici autorităţile şi nici centrul nu au comunicat asta public – scrie Libertatea.

În urma decesului femeii, personalul medical din centru a fost testat, precum și o parte dintre pacienți, au povestit surse apropiate cazului. Dar alți pacienți nu au fost testați nici până duminică, 5 aprilie, deși au trecut 9 zile de la confirmarea primul caz.

”Ancheta epidemiologică e în curs de desfășurare, atât pot să vă spun, sărut mâna. Nu pot comunica date despre Covid, sărut mâna”, a spus directorul DSP Ialomița Dan Noel și a închis.

Grupul de Comunicare Strategică a declarat pentru Libertatea că ancheta a început în 27 martie, seara, ”când au înregistrat un caz de infectare la o persoană care a și decedat”.

Reamintim faptul că tot într-un centru de dializă privat s-au infectat şi patru persoane din Corbii Mari,  judeţul Dâmboviţa. Două dintre acestea au decedat. Virusul s-a răspândit şi la membrii familiilor. În acest moment, 285 de oameni din Corbii Mari sunt izolaţi la domiciliu, iar alţii, confirmaţi pozitiv, sunt in ternaţi în spital.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT