Conectați-vă cu noi

INFO UTIL

Învaţă să porţi corect masca de protecţie!

Publicat

pe

ACTUALITATE

IMM-urile pot obține granturi pentru capital de lucru. Detalii aici!

Publicat

pe

Foto arhivă

Începând de joi, 22 octombrie 2020, ora 10:00, se vor putea face înscrieri pentru obținerea de “Granturi pentru capital de lucru” în cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, în contextul crizei provocate de coronavirus – informează Instituția Prefectului Argeș.

Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 2 “Granturi pentru capital de lucru” va rămâne activ pe granturi.imm.gov.ro până miercuri, 28 octombrie 2020, ora 20:00, cu posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere până la epuizarea bugetului.

Procedura de implementare a măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” poate fi consultată la următorul link: http://www.imm.gov.ro/ro/2020/10/16/procedura-de-implementare-a-masurii-granturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-imm-urilor-a-fost-transmisa-spre-publicare-in-monitorul-oficial-al-romaniei/?fbclid=IwAR0pYL7p_ehhCGY4YI7eeGIQnsngQXFbxAgmE80hucyiA8uaQmmRpDPIAfA

Citește în continuare

ACTUALITATE

Atentie! Taxele de talon, permis și numere roșii nu se mai plătesc la ghișeu!

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Instituția Prefectului Argeș vă reamintește că, începând cu data de 01.10.2020, plățile aferente operațiunilor de înmatriculare și permise nu se mai plătesc la ghișeu. Astfel, tarifele reprezentând contravaloarea certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor de circulație provizorie și a permiselor de conducere se vor încasa exclusiv în contul BCR: RO94RNCB0082000367331018, beneficiar: Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), utilizând mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, Sistemul național electronic de plată online (S.N.E.P) – ghișeul.ro, mandat poștal.

Pentru evitarea aglomerației, atât la SPCRPCIV Argeș, cât și la sediul BCR din apropriere, vă recomandăm să folosiți mijloacele de plată electronice.

Tarifele practicate sunt următoarele:

– 13 lei, contravaloarea autorizației provizorii a circulației;

– 49 lei, contravaloarea certificatului de înmatriculare;

– 89 lei, contravaloarea permisului de conducere.

În același timp, tarifele aferente confecționării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare și provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferential sau păstrării combinației numărului de înmatriculare se vor achita în conturile trezoreriei prin virament, mandat poștal sau numerar la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor sau la casieriile unităților Trezoreriei Statului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!