Connect with us

SOCIAL

PERPLEX. Cu mască, fără mască…

Publicat

pe

Până mai ieri, comandanții Centrului de Comunicare Strategică ne spuneau că nu este nevoie să dăm buzna la măști, că sunt utile doar pentru persoanele bolnave, pentru cei mai sensibili, pentru cei care lucrează mult cu publicul. Ba chiar erau voci avizate care ne recomandau să o folosim cu precauție, fiindcă se adună microbii pe ea etc. Să nu nu ne improvizăm acasă așa ceva, că nu au cum să fie eficiente. Că nu au aia și aia…

Acum, colac peste pupăză, suntem sfătuiți să meșterim singuri această nouă piesă de vestimentație anticoronavirus. Mai este un pic și ni se va spune că nu mai avem voie pe stradă fără măscuță pe faţă. În câteva județe, s-a luat deja decizia asta. Pai, ce să mai înțelegi? Odată e bine, odată nu e bine. Și, uite așa, apare bulversarea, iar neîncrederea rânjește la noi satisfăcută.

Giurgiu

Autotren încărcat cu motoare auto s-a răsturnat pe o șosea din Giurgiu

Publicat

pe

Un autotren care transporta motoare auto s-a răsturnat, în această dimineață, pe DN5 B, la intersecția spre Valea Bujorului, pe sensul de mers către Giurgiu. Potrivit ISU, conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citește în continuare

SOCIAL

Tânără de 32 ani a rămas fără mâini și picioare din cauza COVID-19

Publicat

pe

Sursa foto: Metro

Un medic american, specializat în Terapie Intensivă, a împărtășit publicului, celor care mai stau pe gânduri sau care refuză vaccinarea anticoronavirus, povestea dramatică a unei tinere, lupta pe care femeia de 32 de ani a dus-o cu boala COVID-19. Din cauza complicațiilor generate de coronavirus, aceasta și-a pierdut mâinile și picioarele.

În imaginile postate pe Twitter de dr. Wesley Ely, din Nashville, Tennessee, se vede cum pacienta sa merge pe picioare protetice. Se întâmplă după ce medicii au fost forțați să-i amputeze membrele din cauza virusului care a dus la formarea unor cheaguri de sânge.

„Covid-19 este o boală a vaselor de sânge care vă poate afecta plămânii, inima, creierul sau orice organ. Coagularea sângelui aspiră viața din organele vitale”, a precizat medicul.

Dr. Ely Wesley a explicat cum complicațiile apărute din cauza Covid-19 au provocat cheaguri de sânge ale extremităților, producând răni grave asemănătoare cu arsurile.

„Aceasta este realitatea a ceea ce se poate întâmpla cu o persoană foarte tânără și total sănătoasă”, a mai spus medicul.

Povestea a fost prezentată de publicația „Metro”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT