Connect with us

SOCIAL

PERPLEX. Cu mască, fără mască…

Publicat

pe

Până mai ieri, comandanții Centrului de Comunicare Strategică ne spuneau că nu este nevoie să dăm buzna la măști, că sunt utile doar pentru persoanele bolnave, pentru cei mai sensibili, pentru cei care lucrează mult cu publicul. Ba chiar erau voci avizate care ne recomandau să o folosim cu precauție, fiindcă se adună microbii pe ea etc. Să nu nu ne improvizăm acasă așa ceva, că nu au cum să fie eficiente. Că nu au aia și aia…

Acum, colac peste pupăză, suntem sfătuiți să meșterim singuri această nouă piesă de vestimentație anticoronavirus. Mai este un pic și ni se va spune că nu mai avem voie pe stradă fără măscuță pe faţă. În câteva județe, s-a luat deja decizia asta. Pai, ce să mai înțelegi? Odată e bine, odată nu e bine. Și, uite așa, apare bulversarea, iar neîncrederea rânjește la noi satisfăcută.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AGRICULTURĂ

Comerțul ambulant cu păsări, oprit pentru o lună după confirmarea unui focar de gripă aviară

Publicat

pe

Sursa foto: AgroIntel

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a suspendat, pentru o lună, comerţul ambulant cu păsări şi activităţile comerciale cu păsări vii, din cauza apariției unui focar de gripă aviară la o fermă din județul Mureș – scrie DC News. Decizia a fost luată vineri seară.

La nivelul exploataţiei infectate au fost impuse restricţii de mişcare a păsărilor, personalului, mijloacelor de transport şi furajelor. De asemenea, a fost demarată eutanasierea păsărilor, apoi se va trece la dezinfecție.

Conform deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, comercializarea va fi efectuată doar de către fermele comerciale autorizate, cu păsări a căror stare de sănătate este atestată.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT