Connect with us

SOCIAL

PERPLEX. Sporuri pentru… lucrul din sufragerie pentru bugetari?

Publicat

pe

Sursa foto: wall-street.ro

Aud că iubiții noștri guvernanți, din spirit de solidaritate, vor să îi lase pe bugetarii care lucrează de acasă fără sporuri. Bai, e de mintea curcilor! Adică persoanele care alcătuiesc acestă categorie socio-profesională protejată la greu de clasa politică pot sta acasă, să butoneze laptop-ul din bucătărie sau din sufragerie și să mai ia și sporuri?!

De ce? Ca să suporte izolarea la domiciliu, că nu își mai tocesc pantofii?! Curat Absurdistan! Iubiți conducători, reveniți-vă! Români suntem toți. Haideți să suportam egal suferința și necazurile! Nici măcar în situații ca acestea nu puteți fi corecți?!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AGRICULTURĂ

Comerțul ambulant cu păsări, oprit pentru o lună după confirmarea unui focar de gripă aviară

Publicat

pe

Sursa foto: AgroIntel

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a suspendat, pentru o lună, comerţul ambulant cu păsări şi activităţile comerciale cu păsări vii, din cauza apariției unui focar de gripă aviară la o fermă din județul Mureș – scrie DC News. Decizia a fost luată vineri seară.

La nivelul exploataţiei infectate au fost impuse restricţii de mişcare a păsărilor, personalului, mijloacelor de transport şi furajelor. De asemenea, a fost demarată eutanasierea păsărilor, apoi se va trece la dezinfecție.

Conform deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, comercializarea va fi efectuată doar de către fermele comerciale autorizate, cu păsări a căror stare de sănătate este atestată.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT