Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Incendii de vegetaţie în şapte localităţi din Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Iresponabilitatea unor cetăţeni nu cunoaşte margini. În aceste vremuri când toată lumea este agitată din cauza coronavirusului, când autorităţile de orice fel sunt angrenate în acţiuni de prevenţie, de salvare de vieţi, se mai găsesc unii, pe la ţară, să dea foc la câmpuri.

Aşa s-a întâmplat, ieri, la Bucşani. Probabil un gospodar grăbit, care nu prea are treabă cu legea, cu vecinii, cu normele de protejare a mediului ambiant, a pus foc resturilor vegetale. Asta în condiţiile în care, de câteva zile, în tot judeţul bate un vânt năprasnic, mijloc feroce şi rapid de propagare a flăcărilor!

Reprezentanţii ISU Dâmboviţa ne-au informat că nu a fost vorba de un caz singular. Astăzi, pompierii militari de la toate subunităţile au intervenit pentru stigerea unor incendii de vegetaţie declanşate la Găeşti, Pucioasa, Vârfuri, Hulubeşti, Crângurile şi Petreşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!