Connect with us

Dâmboviţa

Incendii de vegetaţie în şapte localităţi din Dâmboviţa!

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Dâmboviţa

Iresponabilitatea unor cetăţeni nu cunoaşte margini. În aceste vremuri când toată lumea este agitată din cauza coronavirusului, când autorităţile de orice fel sunt angrenate în acţiuni de prevenţie, de salvare de vieţi, se mai găsesc unii, pe la ţară, să dea foc la câmpuri.

Aşa s-a întâmplat, ieri, la Bucşani. Probabil un gospodar grăbit, care nu prea are treabă cu legea, cu vecinii, cu normele de protejare a mediului ambiant, a pus foc resturilor vegetale. Asta în condiţiile în care, de câteva zile, în tot judeţul bate un vânt năprasnic, mijloc feroce şi rapid de propagare a flăcărilor!

Reprezentanţii ISU Dâmboviţa ne-au informat că nu a fost vorba de un caz singular. Astăzi, pompierii militari de la toate subunităţile au intervenit pentru stigerea unor incendii de vegetaţie declanşate la Găeşti, Pucioasa, Vârfuri, Hulubeşti, Crângurile şi Petreşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT