Connect with us

ACTUALITATE

Hotelul Ceres va fi pus la dispoziţia medicilor, nu va mai fi centru de carantină!

Publicat

pe

Autorităţile de la Pucioasa şi cetăţenii oraşului, impacientaţi de faptul că Hotelul Ceres, aflat în centrul urbei, ar putea fi transformat în centru pentru carantinarea celor veniţi din afara ţării pot răsufla uşuraţi.

Unitatea balneară va fi pusă acum la dispoziţia medicilor care se vor ocupa de supravegherea şi tratarea bolnavilor de coronavirus în spitalul aflat în imediata apropiere. Personalul medical nu va mai fi nevoit, după orele de program, să meargă acasă, în sânul familiilor, unde există riscul de a-i contamina pe cei dragi.

„La noi în oraș ultimele două săptămâni au fost incredibile, cu tensiune crescândă, cu foarte multe întrebări fără răspuns și cu scenarii care mai de care mai spectaculoase și chiar macabre!

Pentru mine și colegii mei a fost o perioadă incredibilă, mai ales că înțelegeam din comentariile unor locuitori ai orașului faptul că se simțeau total neprotejați, în ciuda efortului nostru necontenit!

Nu vreau să va prezint aici zbaterea noastră, și pe undeva mă bucură faptul că agitația noastră permanentă nu a fost resimțită, pentru că ar fi putut contamina toți cetățenii orașului! Vreau doar să vă spun că unul dintre subiectele ce a generat rumoare sau chiar teamă s-a încheiat!

Hotelul Ceres va fi locul în care se vor caza medicii, cadrele medicale și auxiliare ce deservesc spitalul nostru! Toți cei ce se vor implica în combaterea Coronavirus în spitalul Orășenesc Pucioasa vor avea un loc unde să se odihnească, pus la dispoziție de Primăria Pucioasa, pentru a nu își expune familiile și pentru a fi aproape de locul de muncă”, a scris pe pagina sa de Facebook edilul de la Pucioasa.

ACTUALITATE

Urs semnalat în zona comunei Pucheni, județul Dâmbovița. Află ce au decis autoritățile!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Ca urmare a numeroase sesizări privind apariția unui urs brun în zona comunei Pucheni, prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a organizat, astăzi – 11 mai 2021, la sediul primăriei din localitate, o întâlnire a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia a fost adoptat un plan de acțiune care va fi aplicat în perioada următoare.

Măsuri dispuse:
– Monitorizarea situației de către Comitetului Local pentru Situații de Urgență și de informare de îndată a instituțiilor cu atribuții în gestionarea acesteia;
– Prevenire, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase pentru îndepărtarea ursului din zonele locuite sau utilizate de către populație;
– Patrulare de către efectivele de jandarmi și poliție în zona unde a fost semnalată prezența ursului și există pericolul unei posibile agresiuni;
– Informare a cetățenilor cu privire la existența unui potențial pericol determinat de prezența ursului, modul acestora de comportare, restricțiile și obligația de respectare a recomandărilor reprezentanților instituțiilor cu atribuții în gestionarea evenimentelor ( IJJ Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, Primăria Comunei Pucheni).

Citește în continuare

ACTUALITATE

Alegeri locale parțiale pentru funcția de primar în 30 de localități din România

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a propus Ministerului Afacerilor Interne organizarea, în data de 20 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale pentru primari în 30 de localități din țară. Lista nu este definitivă, ea putând fi actualizată până la apariția Hotărârii de Guvern.

Conform propunerii AEP, candidaturile vor putea fi depuse în perioada 21 – 31 mai 2021, iar campania electorală va începe în data de 5 iunie 2021.

Lista localităților unde se vor organiza alegeri locale parțiale

Judeţul Alba
1. Comuna Ciuruleasa
2. Comuna Meteş

Judeţul Arad
3. Comuna Zăbrani

Județul Argeș
4. Comuna Aninoasa
5. Comuna Rociu

Judeţul Bacău
6. Comuna Tamaşi

Judeţul Braşov
7. Comuna Şinca Nouă

Judeţul Caraş-Severin
8. Oraşul Bocşa

Județul Călărași
9. Comuna Cuza Vodă
10. Comuna Frumuşani

Județul Covasna
11. Comuna Mereni

Judeţul Dâmboviţa
12. Comuna Braniştea

Judeţul Dolj
13. Comuna Catane
14. Comuna Sadova
15. Comuna Terpeziţa

Judeţul Galaţi
16. Oraşul Târgu Bujor

Județul Hunedoara
17. Comuna Burjuc
18. Comuna Romos
19. Comuna Sarmizegetusa

Județul Ialomița
20. Comuna Gura Ialomiţei
21. Comuna Ion Roată

Judeţul Ilfov
22. Oraşul Bragadiru
23. Comuna Găneasa

Județul Mehedinți
24. Comuna Obârşia de Câmp

Județul Olt
25. Comuna Deveselu

Judeţul Prahova
26. Comuna Șotrile

Judeţul Sălaj
27. Oraşul Şimleu Silvaniei

Judeţul Suceava
28. Oraşul Vicovul de Sus

Judeţul Timiş
29. Comuna Voiteg

Judeţul Vâlcea
30. Comuna Scundu

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT