Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Asfaltarea drumurilor comunale din Voineşti n-a fost oprită de COVID-19

Publicat

pe

Viaţa merge înainte. La fel şi proiectele de infrastructură demarate de autorităţile de la Voineşti. Până la urmă, ne gândim la prezent, la situaţia dificilă prin care trecem, dar nu trebuie să lăsăm de izbelişte ziua de mâine, viitorul. Acum, în ciuda pandemiei, la Voineşti se lucrează la modernizarea a 2,7 km de drumuri comunale.

„Practic desfăşurăm lucrări de refacere şi modernizare a nouă străzi din satele Izvoare şi Suduleni. Proiectul îl realizăm printr-un contract de asociere cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Suntem ferm convinşi că, până la sfârşitul acestei săptâmâni, vor fi turnate ambele straturi de asfalt.

Valoarea totală a acestei investiţii este de peste 1,6 milioane de lei. Suntem într-adevăr constrânşi de această pandemie să ne concentrăm mai mult pe acţiunile de prevenire şi de combatere a coronavirusului, dar nu putem neglija viaţa economică a localităţii, investiţiile care ne asigură un viitor mai bun, prosperitate şi confort pentru ceţenii noştri”, ne-a declarat primarul Gabriel Dănuţ Sandu.

ADMINISTRAŢIE

Străzi noi, trotuare și piste pentru bicicliști în orașul Titu

Publicat

pe

Administrația de la Titu, județul Dâmbovița, derulează, în această perioadă, ample lucrări care vizează infrastructura de transport. Se construiesc străzi, trotuare și piste pentru bicicliști în Titu-Nou, Titu-Târg și pe strada Gării. Totodată, Primăria Titu continuă și programul de reabilitare a blocurilor.

Sursa foto: Gazeta de Titu

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Când și unde vor fi montate stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat, în această dimineață, contractul de achiziție publică privind furnizarea, montarea, instalarea și punerea în funcțiune a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată printr-un proiect gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

„Cele patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice vor fi montate în următoarele locații: strada Ialomitei (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), în parcarea de lângă Piața Bărăției, pe strada Justiției (lângă Casa Armatei și stadion) și în parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana), cu precizarea că infrastructura de alimentare cu energie electrică este deja executată. Stațiile au o capacitate de minim două încărcări/oră/stație și vor fi livrate și montate în cel mult 60 de zile”, spune primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!