Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte a finalizat dezinfecţia scărilor de bloc. Ce urmează?

Publicat

pe

Primăria Târgovişte a finalizat, ieri – 6 aprilie, dezinfecţia celor aproximativ 1.500 de scări de bloc din municipiu. Cât priveşte montarea dispozitivelor pentru gel dezinfectant şi umplerea acestora, procesul este în curs. Până la acest moment, au fost acoperite cam o treime din scările de bloc – spune primarul Daniel Cristian Stan. Din păcate, după ce că s-au scumpit de zeci de ori, sunt şi greu de găsit pe piaţă! Această primă etapă a costat Primăria Târgovişte aproximativ 850.000 de lei (8,5 miliarde de lei vechi).

Edilul a precizat că acţiunea de dezinfecţie a scărilor de bloc va fi repetată la o perioadă de timp acceptabilă. De precizat că sunt cazuri unde gelul dezinfectant aproape că a fost terminat, dar sunt şi scări de bloc unde este folosit fără a se face risipă. Mai spune primarul Daniel Cristian Stan că, săptămâna aceasta, se va executa o acţiune masivă de spălare a străzilor, parcărilor şi trotuarelor, astfel încât să se limiteze pe cât posibil răspândirea COVID-19. Reamintim că administraţia locală a efectuat şi dezinfecţia spaţiilor publice şi a mijloacelor de transport în comun, operaţiune care, de asemenea, se repetă periodic.

VIDEO

ADMINISTRAŢIE

Se toarnă asfalt pe 9 străzi din satele Voinești și Mânjina

Publicat

pe

Edilii de la Voinești profită de vremea bună din aceste zile, astfel că sunt în toi lucrările de asfaltare a 9 străzi din satele Voinești și Mânjina, care măsoară 2,6 km.

Investiția se derulează în parteneriat cu CJ Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, iar termenul de execuție este de 90 de zile de la momentul semnării ordinului de începere, undeva la jumătatea lunii septembrie.

Reamintim faptul că Primăria Voinești are în diferite stadii de implementare și alte proiecte care vizează modernizarea drumurilor locale, după cum urmează:

– Asfaltare strada Muret, proiect în valoare de 1 milion de euro, depus prin GAL Valea Ialomiței. Se vor realiza, de asemenea, șanțuri betonate și podețe de acces în gospodării. Primăria Voinești va contribui cu 550.000 de lei. Strada Muret este singura din satul Voinești care a rămas neasfaltată.

– 7,4 km de drumuri agricole care deservesc 620 hectare de teren între Gheboieni și Voinești. Proiectul a fost depus la AFIR în vederea obținerii finanțării.

– În luna septembrie, au fost finalizate lucrările de betonare a pantelor acces în DJ 412A, în satul Manga, pentru străzile Peste Gârlă, Costel Mănescu și Carva – punctul Nabârjoiu. De asemenea, s-a turnat beton pe o porțiune de 100 metri în prelungirea străzii Valea Adâncă, din satul Suduleni.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Administrația din Titu a premiat cei mai buni elevi din oraș

Publicat

pe

Sursa foto: Gazeta de Titu

Primăria și Consiliul Local Titu au recompensat și anul acesta performanța în educație. Premiile au fost înmânate, astăzi – 20 octombrie 2021, de viceprimarul Gabriela Chițu.

Cei cinci elevi din Titu cu rezultate deosebite la învățătură sunt:
– Cojocaru Amelia Andreea – 10 la Evaluarea Națională (Școală Gimnazială Pictor Nicolae Grigorescu – prof. diriginte Sandu Nicoleta)
– Stan Adriana Maria – Locul II la Concursul Național de Fizică PHI (lLiceul Teoretic I.C. Vissarion – prof. Băjănaru Mădălina)
– Andrei Mihai Cosmin – Mențiune la Olimpiada Națională Gazeta Matematică, faza interjudețeană (Liceul Teoretic I.C Vissarion – prof. Uleia Magdalena)
– Barbu Andrei Cristian – Mențiune la Olimpiada Națională Gazeta Matematică, faza interjudețeană (Liceul I. C. Vissarion – prof. Uleia Magdalena)
– Șerban Raluca – Mențiune la Olimpiada Națională Gazeta Matematică, faza interjudețeană (Liceul Teoretic I. C. Vissarion – prof. Uleia Magdalena).

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT