Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Vezi câţi bani a repartizat CJ Dâmboviţa pentru lupta cu COVID-19 şi către cine!

Publicat

pe

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit, astăzi – 7 aprilie 2020, în două şedinţe extraordinare de îndată, una convocată de aleşii PSD pentru ora 09:00, cealaltă solicitată de preşedintele Alexandru Oprea pentru ora 10:45. A fost nevoie de două întâlniri de lucru pentru a se putea repartiza, legal, resurse băneşti către administraţiile publice din judeţ, în vederea implementării măsurilor de prevenire a răspândirii comunitare a infecţiei cu noul coronavirus.

Practic, în şedinţa de la ora 09:00, a fost alimentat fondul de rezervă bugetară cu sumele de bani din bugetul propriu al CJ Dâmboviţa care nu au fost angajate şi utilizate până în acest moment, iar în şedinţa de la ora 10:45, au fost repartizate aceste sume, fiind o condiţie legală obligatorie ca proiectul de hotărâre să fie iniţiat de ordonatorul principal de credite, în speţă de către preşedintele Alexandru Oprea.

Banii au fost împărţiţi astfel: 250.000 lei (2,5 miliarde de lei vechi) către ISU Dâmboviţa, 40.000 lei pentru comuna Corbii Mari şi 250.000 de lei pentru Primăriile Pucioasa şi Moreni – în vederea susţinerii spitalelor din subordine, care sunt unităţi sanitate suport în programul de combatere COVID-19. De asemenea, alţi 750.000 de lei urmează să fie repartizaţi, prin dispoziţie a preşedintelui CJ Dâmboviţa, către unităţile administrativ-teritoriale care vor întâmpina dificultăţi pe fondul pandemiei COVID-19 şi care vor depune o solicitare în acest sens.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Străzi noi, trotuare și piste pentru bicicliști în orașul Titu

Publicat

pe

Administrația de la Titu, județul Dâmbovița, derulează, în această perioadă, ample lucrări care vizează infrastructura de transport. Se construiesc străzi, trotuare și piste pentru bicicliști în Titu-Nou, Titu-Târg și pe strada Gării. Totodată, Primăria Titu continuă și programul de reabilitare a blocurilor.

Sursa foto: Gazeta de Titu

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Când și unde vor fi montate stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi hibrid

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a semnat, în această dimineață, contractul de achiziție publică privind furnizarea, montarea, instalarea și punerea în funcțiune a patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in.

Valoarea contractului este de de 576.000 lei fără TVA, iar finanțarea este asigurată printr-un proiect gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu.

„Cele patru stații de reîncărcare pentru vehicule electrice vor fi montate în următoarele locații: strada Ialomitei (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), în parcarea de lângă Piața Bărăției, pe strada Justiției (lângă Casa Armatei și stadion) și în parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana), cu precizarea că infrastructura de alimentare cu energie electrică este deja executată. Stațiile au o capacitate de minim două încărcări/oră/stație și vor fi livrate și montate în cel mult 60 de zile”, spune primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!