Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Cezar Preda, deputat: Nu există riscul neplăţii pensiilor din cauza COVID-19!

Publicat

pe

Criza provocată de noul coronavirus nu va pune în pericol plata pensiilor şi a prestaţiilor sociale – spune Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa. Mai mult chiar, se fac eforturi pentru ca luna aceasta banii să ajungă la beneficiari mai devreme, având în vedere că, în data de 19 aprilie, sărbătorim Sfintele Paşti.

„Sigur, trecem printr-o situaţie delicată, dar pensionarii nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că nu există riscul neplăţii pensiilor. Sunt fonduri planificate în buget pentru plata pensiilor şi a prestaţiilor sociale. Încercăm ca ele să ajungă până în ziua de Paşte la toţi pensionarii, ca să aibă o minimă linişte pentru a-şi petrece sărbătorile”, a declarat deputatul Cezar Preda.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Alina Guțu, din Botoșani, câștigătoarea Marelui Premiu „Crizantema de Aur” 2020

Publicat

pe

Am avut și anul acesta Crizantema de Aur, deși condițiile impuse de pandemia de coronavirus, care ne-au dat peste cap viața economică, socială și culturală, au fost împotrivă.

Și, totuși, organizatorii s-au luptat să nu existe o verigă lipsă din cel mai longeviv și select festival de muzică din România și unic prin abordare în Europa și chiar în lume. Dificil să evoluezi pe scenă fără să simți vibrația emoțională a Măriei Sale publicul, dar, împinși de starea de alertă, de acest nenorocit coronavirus, a trebuit să trecem și prin această experiență nefericită!

Crizantema de Aur s-a ținut tot la Târgoviște în același murmur suav de toamna blândă. Numai că evoluția artiștilor concurenți a putut fi urmărită de iubitorii romanței nemuritoare doar la TV și ascultată la radio.

Au urcat pe scena de la Teatrul Tony Bulandra finaliștii celor șapte preselecții regionale care s-au desfășurat, anul acesta, online: Octavian Popa din Petreștii de Jos, Cristina Moșuțan Beldean, din Dej, Alina Huțu din Botoșani, Maria Neag din Reghin, Ștefan Pașcani din Baia Mare, Ana Maria Stănoia din Timișoara, Cristina Ionela Bugnar din Tiha Bârgăului, Elena Sima din București, Măriuca Bursuc din Constanța, Jana Gherbovei din Chișinău, Iulia Vătafu din Codrești, Bianca Vlad din Teișani și Darius Divian Iordănescu din Timișoara. Vineri-seară, a avut loc concursul de creație, care a îmbogățit patrimoniul muzical național cu 14 romanțe.

Câștigătoarea Marelui Premiu al „Crizantemei de Aur” 2020 este Alina Guțu (Călinescu), din Botoșani.

Ceilalți laureați ai ediției cu numărul 53 sunt:
– Cristina Moșuțan Beldean, premiul I
– Darius Divian Iordănescu, premiul II
– Jana Gherbovei, premiul III
– Ana Maria Stănoia, premiul special „Ioana Radu”
– Bianca Vlad, premiul special „Tinerețea romanței”
– Maria Neag, premiul special „Romanță ne unește”
– Elena Sima, premiul special „Cetatea Romanței”.

În această seară, de la ora 20:00, veți putea viziona la ETNO TV „Gala Laureaților”, într-o emisiune specială.

Organizatorii – Primăria Târgoviște, Consiliul Local, Consiliul Județean Dâmbovița Teatru Tony Bulandra și Comisia Națională a României pentru UNESCO, sub patronajul căruia s-a desfășurat festivalului – au încercat să mențină, chiar dacă doar în spațiul virtual și folosindu-se de undele radio, prospețimea „Crizantemei”. Ca și în anii trecuți, sufletul acestui festival a fost directorul artistic Alina Mavrodin Vasiliu.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Accident rutier din cauza problemelor medicale ale șoferului

Publicat

pe

Un accident de circulație soldat cu rănirea unui bărbat de 59 de ani și a soției acestuia, o femeie de 55 de ani, s-a produs ieri în comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița.
Bărbatul se afla la volanul unui autoturism Mazda, când, la un moment dat, din cauza unor probleme medicale, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea șoselei. Cele două victime, având multiple leziuni, au fost transportate la spital.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!