Connect with us

Dâmboviţa

Nu știu dacă guvernanții sunt doar incompetenți sau sunt și ticăloși!

Publicat

pe

Sub această titulatură, îi aduce președintele ALDE Dâmbovița, Ionel petre, o critică acerbă şefului Cancelariei premierului Orban, care lansează în spațiul public tot felul de teorii fără suport.

„Domnul Cancelar al Guvernului (un titlu prea pompos), Ionel Dancă, ne anunță că «urmează Pachetul II de măsuri active pentru repornirea activităților economice după încetarea stării de urgență».

Poftim? Cum? Voi pregătiți pachetul de repornire a activităților economice după ce se termină criza? Ce rost mai are să îl dați atunci? Că economia va fi pusă pe butuci! Nu ar fi mai logic să pregătiți planul ăsta de repornire a activităților încă de pe acum, iar activitatea să fie reluată în mai multe sectoare?

Sau așteptați să treacă starea de urgență ca să vedeți câte firme prietene mai stau în picioare pentru a da măsurile de care ele au nevoie pentru a supraviețui?”, întreabă Ionel Petre.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT