Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

8 cadre medicale infectate cu COVID-19 şi 30 de angajaţi izolaţi în Spitalul Câmpulung

Publicat

pe

Sursa foto: https://jurnaluldearges.ro/

Astăzi – 9 aprilie 2020, alte 5 cadre medicale de la spitalul municipal câmpulung au fost confirmate pozitiv la testul COVID-19. Este vorba despre 3 asistente medicale și 2 infirmiere.

Ieri, Instituţia Prefectului Argeş a anunţat că 2 asistente şi o infirmieră din această unitate medicală au fost infectate cu noul coronavirus.

În momentul de faţă, se așteaptă rezultatele testelor pentru mai mulți colegi aiacestora şi sunt în izolare, în spital, 30 de angajaţi.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Grindina a „măturat” comunele din nord-vestul județului Dâmbovița

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Un nou val de grindină deasă s-a abătut, în această după-amiază, asupra unor localități din nord-vestul județului Dâmbovița. Au fost afectate grav comunele Văleni și Cândești. Pagubele din livezile de pomi fructiferi și grădinile cu legume sunt foarte mari.

„A fost urgie. Nu am mai văzut așa ceva de foarte multă vreme. Cine a mai pomenit să bată piatra în halul ăsta în luna mai?! Astea sunt semne de la Dumnezeu. Dacă mai vine o dată, nu mai avem ce recolta la toamnă”, ne-a spus un localnic.

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Văleni-Dâmbovița a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență despre pagubele înregistrate, pentru că, în cel mai scurt timp, o comisie să se deplaseze la fața locului pentru a evalua stricăciunile produse grindină.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ludovic Orban, declaraţii de presă de la Centrul Renault Titu

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!