Connect with us

SOCIAL

Atenţie! Accesul în cimitire este interzis în perioada stării de urgenţă!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (sursa: https://www.dejeanul.ro/)

Epidemia de coronavirus ne obligă, în acest an, să renunţăm la tradiţiile creştineşti de Florii şi de Paşte. Va trebui să ne mulţumim cu slujbele religioase transmise online şi la televizor, fiindcă este interzis să mergem la biserică.

De asemenea, nu vom putea aprinde o lumânare în cimitir, întrucât nici aici nu avem voie să mergem. Potrivit dispoziţiilor din ordonanţele militare emise, accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de 8 persoane.

Atenţie! Sancțiunile pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare sunt cuprinse între 2.000 şi 10.000 de lei. Asta înseamnă o amendă minimă de 1.000 de lei (10 milioane de lei vechi), dacă plătiţi în 15 zile!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Reținută după ce a spart geamul unei agenții de turism

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

O femeie în vârstă de 46 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan cu concubinul, a lovit cu o geantă, în care avea depozitate mai multe obiecte metalice, geamul unei agenții de turism din municipiul Călărași, provocând spargerea acestuia.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirea infracțiunii de distrugere. Incidentul a avut loc în seara zilei de 9 mai, în jurul orei 21:30 și a fost reclamat la 112 de un tânăr de 19 ani, care a văzut geamul spart.

Citește în continuare

Ialomiţa

Pește transportat fără acte de proveniență, confiscat de polițiștii din Ialomița

Publicat

pe

Polițiștii din Fetești, județul Ialomița, au confiscat 163 de kilograme de caras și șalău, de la un bărbat din Constanța, în vârstă de 34 de ani. Acesta nu a putut prezenta documente de proveniență pentru peștele pe care-l transporta cu mașina.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru încălcarea legislației privind pescuitul și acvacultura, întreaga cantitatea de pește fiind confiscată și predată unei asociații pescărești în vederea luării măsurilor ce se impun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT