Connect with us

SOCIAL

Românii, din ce în ce mai nemulţumiţi de modul cum se aplică măsurile de limitare a circulaţiei

Publicat

pe

Sursa foto: https://www.ziaruldeiasi.ro/

Aplicarea discreționară a legii de către vașnicii slujitorii ai instituțiilor de forță, care au primit puteri sporite, începe să îi nemulţumească din ce în ce mai mult pe românii. Și mulți chiar au motive să se plângă de comportamentul ostil, rece, uneori abuziv al oamenilor în uniforma statului!

Spre exemplu, nu ne explicăm cum un primar dintr-o zonă aflată în carantină din Suceava a dat localnicilor adeverințe pentru a pleca în Germania. Microbuzele în care s-au deplasat aceştia nu au fost oprite pe tot traseul, până la aeroportul din Cluj, de nicio patrulă a Poliției, Jandarmeriei sau de la Armată! Asta în condițiile în care sunt cetățeni care sunt opriți și întorși pe toate părțile doar fiindcă merg să-și cumpere pâine de la magazin.

Unii se trezesc amendați că nu este precizată oră ieșirii pe declarație, deși în formular nu se cere acest lucru.

Cazul celor de la Suceava care au zbughit-o dintr-o localitatea aflată în carantină spre Germania naște grave semne de întrebare. Se vrea să scăpăm de coronavirus sau nu?

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Două case în flăcări, în municipiul Giurgiu

Publicat

pe

Incendiu, în această seară, pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Giurgiu. Au fost cuprinse de flăcări două case. Pompierii acționează la fața locului cu patru autospeciale de stingere.

„La fața locului, pompierii au constatat faptul că ardeau violent o magazie și acoperișurile a două case.

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a suferit arsuri la mâna dreaptă și în zona feței, fiind preluat de echipajul SAJ și transportat la spital.

În curtea în care a izbucnit incendiul au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, o magazie din lemn, aparate electrocasnice, mobilier și materiale textile. De asemenea, s-au deteriorat tavanele și parchetul în camerele de locuit, baia, bucătăria și holul.

La cel de-al doilea imobil a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 100 mp, s-au deteriorat tavanele și parchetul din camere, un aparat de aer condiționat și instalația electrică.

Cel mai probabil incendiul s-a produs după folosirea unui aparat de sudură, fără respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor. Scânteile mecanice au aprins materialele combustibile din apropiere, incendiul fiind observat cu întârziere”, precizează ISU Giurgiu.

Citește în continuare

Ialomiţa

S-a înecat în bazinul cu apă din propria gospodărie

Publicat

pe

Tragedie în Ialomița. Un bărbat de aproximativ 55 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un bazin cu apă adânc de aproximativ 7 metri care se afla în propria gospodărie, din municipiul Urziceni.

Pompierii din cadrul Detașamentului din localitate s-au deplasat la fața locului cu două echipaje. Victima a fost scoasă rapid din bazin, dar, din nefericire, nu mai prezenta funcții vitale, fiind declarat decesul de către cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanţă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT