Connect with us

INFO UTIL

Pot refolosi declaraţia pe propria răspundere necesară deplasării, prin modificarea datei?

Publicat

pe

Sursa foto: https://evz.ro/

Grupul de Comunicare Strategică a răspuns la o serie de întrebări referitoare la situaţii punctuale privind respectarea măsurilor de distanțare socială.

Întrebare: Având în vedere că din cauza restricțiilor este dificil să găsim foi pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere, mai ales pentru persoanele în vârstă sau din mediul rural, este permis să refolosim declarația prin modificare datei, în cazul deplasărilor pentru tratamente medicale frecvente sau pentru deplasări la magazinul din apropierea casei ori la farmacie? În funcție de posibilități, se poate tăia cu pixul sau cu pastă corectoare?

Răspuns: Da, în măsura în care este evidentă data pentru care este completată declarația respectivă, iar motivele deplasării și traseul rămân neschimbate.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Utilitatea alegerii unei mese auxiliare pentru sufrageria ta

Publicat

pe

de

Sursa de imagine: Followtheflow / Shutterstock.com
Sursa de imagine: Followtheflow / Shutterstock.com

Dimensiunea pe care o are, forma, stilul sau alte aspecte specifice, toate acestea sunt importante atunci când alegi o masă auxiliară, iar dintr-o simplă alegere, ajungi în fața unui fapt complicat care necesită o atenție deosebită.

Folosită cu preponderență drept măsuță de cafea, dar utilă și în diverse alte scopuri, o masă auxiliară este absolut utilă în orice sufragerie bine echipată. Iată câteva dintre aspectele specifice legate de alegerea unei mese auxiliare cu care să îți echipezi sufrageria.

Ce tipuri de măsuțe auxiliare există?

În funcție de stilul pe care îl are sufrageria da, dar și în funcție de cât de echipată este aceasta cu dispozitivele moderne utilizate în scopuri diverse, poți alege o anume măsuță auxiliară care să îți fie de folos. Poți alege unul dintre modelele de măsuțe auxiliare rotunde pentru un spațiu mare, aerisit, o măsuță auxiliară cu spațiu suplimentar de depozitare pentru spațiile mici, acolo unde ai nevoie de spațiu suplimentar pentru depozitarea diverselor obiecte sau poți alege o măsuță care să se adapteze viziunilor futuriste pe care le ai, îndreptându-te spre modele de măsuțe în forme neconvenționale.

Pentru a crea o atmosferă de epocă, poți alege o măsuță auxiliară retro, din marmură sau sticlă, în timp ce pentru un aspect modern al încăperii poți alege o măsuță auxiliară din lemn și sticlă, cu picioarele în diverse forme și cu detalii deosebite.

Cum să alegi măsuța auxiliară în funcție de utilitatea pe care o are?

Principala utilitate a unei măsuțe auxiliare este aceea de a servi cafeaua în sufragerie, însă multe dintre acestea pot fi utilizate și în scopuri diverse, cum ar fi depozitarea cărților sau revistelor.

De asemenea, există și un sortiment variat de măsuțe TV, utilitatea acestora fiind evidentă din denumire pe care o au. Poți alege o măsuță auxiliară de acest fel ținând seama de materialul din care este realizat, de design-ul pe care îl are (în funcție de televizorul pe care dorești să îl plasezi pe ea), respectiv de spațiul suplimentar de depozitare pe care dorești să îl utilizezi. Astfel, există modele de măsuțe sau comode pentru televizor realizate din lemn, în culori diverse (de la alb sau negru la culorile natur ale lemnului sau variante vopsite), acestea putând fi adaptate la stilul pe care dorești să îl adopți în sufrageria ta – unul modern sau unul vintage, cu aspecte clasice sau cu aspecte futuriste pentru un living inedit.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Instituția Avocatul Poporului suspendă audiențele în teritoriu din cauza pandemiei

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT