Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte a început deja pregătirea kit-urilor de protecţie pentru cetăţeni

Publicat

pe

De săptămâna viitoare, Primăria Târgovişte va distribui kit-uri de igienă fiecărui locuitor al oraşului. Pachetul este format din două perechi de mănuși și două măști, pentru fiecare persoană.

„În această dimineaţă, la Complexul Turistic de Nataţie, respectând cu stricteţe regulile de igienă, am început, cu ajutorul personalului Direcţiei de Asistenţă Socială, pregătirea acestor kituri, care vor ajunge la toţi târgoviştenii. Distribuirea se va face tot de către personalul Direcţiei de Asistenţă Socială, cu respectarea distanţei sociale.

Mulţumim COS Târgovişte pentru iniţiativa de a contribui la această activitate cu 2.000 de măşti şi 2.000 de perechi de mănuşi! Mulţumim iniţiatorilor campaniei «IMPLICĂ-TE ROMÂNE» şi Asociaţiei «Coraline» pentru cele 2.000 de măşti care deja au intrat în posesia noastră!

Continuăm în paralel şi ampla acţiune de igienizare a străzilor din municipiul Târgovişte, astăzi fiind rândul cartierelor Radu cel Mare (microraionul nr. 4) şi Tudor Vladimirescu (microraionul nr. 6). Până la finalul acestei săptămâni, toate zonele publice din Târgovişte vor fi spălate şi igienizate”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Consiliul Local Municipal Târgoviște a aprobat, astăzi – 15 aprilie, rectificarea bugetară, atât pentru distribuirea acestor kit-uri de protecţie, cât și pentru tot ceea ce însemnă intervențiile de combatere a pandemiei în timpul stării de urgență.

 

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primarul Târgoviștei este supărat rău de tot! S-a trecut la sancțiuni!

Publicat

pe

Nu voi permite ca tot ceea ce am construit împreună să devină bătaia de joc a unor iresponsabili – este mesajul transmis, astăzi, de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, către cetățenii certați cu bunul simț.

„Nu pot, efectiv, să înțeleg resortul care determină pe cineva să facă așa ceva. Pur și simplu, mintea mea respinge ideea că un individ care respiră același aer cu noi, care merge pe aceleași străzi și în aceleași parcuri, care trăiește în aceeași comunitate… se comportă ca un golan, fără ca nimeni să-i fi greșit cu nimic.

Suntem plini de sloganuri (unii dintre noi), „vrem o țară ca afară”, etc., etc., etc. Dar când vine vorba de atitudine… e ce vedeți în poze.

Sunt foarte mâhnit și nu vreau să las lucrurile astea să treacă nepedepsite. În ultimele 2 zile au fost aplicate aproximativ 30 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe vizând tulburarea ordinii și liniștii publice, depozitarea neautorizată a deșeurilor, dar și circulația atelajelor sau regimul câinilor cu stăpân”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Reamintim faptul că, săptămâna trecută, când a fost redeschis Parcul Mitropoliei, la finalul lucrărilor de modernizare, edilul a lansat un apel către locuitorii orașului, să păstreze în stare bună ceea ce municipalitatea s-a străduit să le ofere. Depinde doar de noi ca parcul să arate la fel de bine ca acum și peste un an, doi sau cinci – spunea edilul. Ei bine, unii și-au dat deja în petic. Atât de repede!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT