Connect with us

SOCIAL

Service-ul Arctic, intervenţii gratuite pentru clienţii cu vârsta peste 65 de ani

Publicat

pe

Arctic SA vine în sprijinul clienților săi seniori, prin tratarea cu prioritate a solicitărilor acestora și intervenție gratuită pentru repararea produselor electrocasnice necesare derulării vieții în confortul propriei case – se arată într-un comunicat remis de companie.

Astfel, în cazul apelurilor primite de call-center-ul Arctic pentru departamentul de service, tehnicienii companiei vor acorda prioritate solicitărilor venite din partea clienților seniori cu vârsta de peste 65 de ani, pentru toate electrocasnicele Arctic, Beko și Grundig, în perioada de stare de urgență, în care există restricții de circulație pentru această categorie de vârstă.

Prioritatea acordată seniorilor de către departamentul de service face parte din planul de acțiuni luate de compania Arctic de a veni în ajutorul clienților și a comunităților locale în perioada stării de urgență.

Rețeaua de service-uri Arctic, înființată în 1978, este dedicată produselor electrocasnice mari și electrocasnice mici, fiind cea mai mare din România. Arctic dispune de o echipă de 110 tehnicieni cu experiență, care lucrează în 37 de puncte de lucru, asigurând servicii profesioniste pentru toate categoriile de produse din portofoliul brandurilor Arctic, Beko și Grundig.

Totodată, Arctic deține un call-center cu o experiență de peste 15 ani pe piață, unde specialiștii intră în contact cu peste 350 de clienți zilnic. Aceștia din urmă pot beneficia de expertiza și experiența operatorilor în orice moment, dar și de informații complete cu privire la produsele pe care le dețin, instalarea unui produs nou achiziționat sau de sfaturi privind utilizarea pe o perioadă cât mai îndelungată a acestora.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ialomiţa

Copil salvat de pompieri, după ce a căzut într-un castel de apă

Publicat

pe

Pompierii din Ialomița au salvat un copil de 12 ani, care a căzut, în această după-amiază, într-un castel de apă cu o adâncime de aproximativ 7 metri, în comuna Andrășești.

Doi angajați ISU nu au stat pe gânduri au coborât în canal și, ajutați de colegi, au reușit să scoată copilul afară. Operațiunea de extragere a victimei din castel a durat aproximativ 20 minute.

„Din fericire, în urma căderii minorul nu a suferit leziuni grave. Acesta a primit îngrijiri de la echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportat în afara oricărui pericol la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare”, se precizează într-un comunicat remis de ISU Ialomița.

Citește în continuare

Argeș

Copac, doborât de vânt peste 4 mașini în județul Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Argeș acționează, la această oră, în Topoloveni pentru degajarea unui copac doborât de vânt peste patru autoturisme parcate. Incidentul s-a produs se pare în curtea Ocolului Silvic. Din fericire, în cele patru auto nu se aflau persoane.

O misiune similară derulează ISU Argeș și în Pârvu Roșu, unde un arbore s-a prăbușit pe carosabil, iar la Mircești o salcie a luat foc după ce au căzut peste ea cablurile electrice.

Reamintim că meteorologii au emis cod galben de vânt valabil în toată țara până la ora 23:00

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT