Conectați-vă cu noi

Prahova

Deţinut evadat din Penitenciarul Ploieşti este căutat de trei zile!

Publicat

pe

Poliția și Jandarmeria sunt în stare de alertă maximă, după ce un deținut de la Penitenciarul din Ploiești a evadat. Bărbatul, ale cărui semnalmente au fost transmise în toată media, a fugit sâmbătă de la secția exterioară a închisorii aflată în zona numita „Movila Vulpii” din imediata apropiere a Drumului Național DN 1.

Individul a fost condamnat la 3 ani de pușcărie pentru furt calificat. Are la activ mai multe fapte de natură penală, printre care și o infracțiune de lipsire de libertate. Acesta a forțat o copilă de numai 13 ani să meargă cu el.

Onorel Lupu, de 41 de ani, este din comuna Șoimari, județul Prahova. Este cunoscut de oamenii legii că specializat in spargeri de locuințe și furturi de biciclete. Căutările sunt dificile și din cauza faptului că evadatul știe să se ascundă cunoscând foarte bine pădurile din zonă Văleni de Munte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Muzeul Județean Prahova, închis pentru votare

Publicat

pe

de

Foto arhivă

În perioada 26-28 septembrie 2020, sediul central al Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova din Ploieşti, str. Toma Caragiu nr. 10 este închis vizitatorilor, întrucât la parter se va desfăşura procesul electoral în cadrul secţiei de votare.

Muzeul îşi va relua activitatea cu publicul începând de marţi, 29 septembrie 2020, după igienizarea şi dezinfectarea spaţiilor.

Citește în continuare

Prahova

Marian Iacob, îngerul păzitor de la ISU Prahova

Publicat

pe

de

Aseară, în jurul orei 21:00, Marian era de serviciu la subunitatea de pompieri din Mizil, când a fost alarmat de un strigăt de disperare venit dinspre poarta unității:
– Vă implor! Ajutor! Îmi moare copilul! Nu mai poate respira!

O femeie cu un copil de aproximativ 1 an în brațe, cerea, cu disperare, ajutor. Fetița era inconștientă, iar după spusele mamei se înecase cu mâncare. O cunoștea pe femeie din vedere, stătea la aproape 50 de metri de unitatea de pompieri. Marian a preluat imediat copilul din brațele mamei. Știa exact ce are de făcut în cazuri de sufocare. Totuși, vârsta fetiței era un impediment pentru manevrele pe care le-ar fi aplicat unui adult, dar trebuia să le execute pentru a-i debloca căile respiratorii.

Cu multă grijă, Marian și-a făcut datoria de salvator și, după câteva clipe, fetița a dat primele semne de revenire. Aceasta a început să plângă puternic, dar era de bine! Erau semnele care le-au ridicat o mare povară de pe suflet. O povară pe care nimeni, dar mai ales niciun părinte nu trebuie să o simtă niciodată.

Ulterior, împreună cu mama, s-au urcat în ambulanță și au plecat de urgență la spital. Fetița fusese inconștientă timp de câteva minute, iar din cauza vârstei, puteau apărea complicații. Din fericire, cazul este unul fericit, fetița a trecut cu bine peste acest moment, iar acum se află alături de mama sa.

Marian nu este doar omul potrivit la locul potrivit. Este un profesionist, cu o experiență de peste 14 ani ca salvator. De-a lungul acestor ani, a avut peste 3.500 de intervenții. Totuși, după spusele lui, cea de ieri a fost printre cele mai emoționante! Mariane, ești un adevărat înger păzitor! Îți mulțumim!

Sursa: Ministerul Afacerilor Interne

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!