Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Ce conţine kit-ul de protecţie COVID-19 pe care-l distribuie Primăria Titu cetăţenilor

Publicat

pe

Sursa foto: Gazeta de Titu

Primarul oraşului Titu, Traian Niculae, intenţionează să efectueze şi o acţiune de dezinfecţie COVID-19 prin pulverizare din avion. În acest moment, edilul se află în discuţii cu specialiştii în domeniu. Soluţia este una rapidă, eficientă şi ieftină, dar şi nouă în acelaşi timp, ceea ce înseamnă că reprezintă o provocare pentru toată lumea.

„Nu vă promit, deocamdată, că vom acționa în acest mod, dar voi face tot ce ține de mine să se concretizeze, o să vă informez în cel mai scurt timp. Se va folosi o substanţă dezinfectantă care nu este toxică, nu este corozivă, nu afectează oamenii, animalele sau mediul şi care este 100% biodegradabilă – apă oxigenată în denumirea populară, în concentraţie de maxim 0,8%”, a scris edilul Traian Niculae pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, la Titu, s-au executat mai multe acţiuni de dezinfecţie terestră şi, de ieri – 21 aprilie, a început distribuirea către populaţie a unor kit-uri de protecţie alcătuite din: 2 litri clor, 500 ml alcool sanitar, 10 perechi mănuşi, 5 măşti de protecţie refolosibile, 1 vizieră şi 1 gel dezinfectant.

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primarul de la Răzvad, apel către locuitorii comunei

Publicat

pe

Emanuel Spătaru, primarul de la Răzvad, a lansat astăzi un nou apel către locuitorii comunei, să îndure cu răbdare traficul infernal întrucât scopul este de a realiza două proiecte extrem de importante pentru comunitate, unul implementat de administraţia de la Răzvad și celălalt – de către Consiliului Județean Dâmboviţa.

„Dragii mei, vă înțeleg pe toți, de aceea vă rog să mă înțelegeți și voi! De mai bine de 3 săptămâni, am început lucrările la rețeaua de canalizare. Tot cam de atunci, au început lucrările și pe DJ 712, lucru care a aglomerat extraordinar de mult traficul în comuna Răzvad.

Văzând situația creată, am decis să lucrăm pe timp de noapte, expunâdu-ne la riscuri mari, însă am făcut-o!

Sunt situații unde, fie adâncimea este prea mare, fie sunt foarte multe conducte, cabluri etc., astfel că ne obligă să lucrăm ocazional și ziua, ca și acum, când avem nevoie să lucrăm ziua. Răzvad are nevoie de rețea de canalizare! O așteaptă de mai bine de 25 de ani, de aceea vă rog să îndurăm cu toții acest trafic infernal pentru scurt timp, pentru a realiza un bun necesar. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere”!

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Parcul de lângă Dâmboviţa Mall se deschide pe 1 iunie. FOTO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat, astăzi – 18 mai 2021, că parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide în data de 1 iunie. Cu acest prilej, administrația publică locală va organiza acolo mai multe activități pentru copii.

„Este cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, o investiție realizată cu fonduri europene nerambursabile. Este vorba de o suprafață de 16.000 mp.

Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, au fost gazonați 14.000 mp. Este o zonă foarte-foarte verde, cu pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligente, cu iluminat, cu tot ceea ce este necesar pentru a se petrece câteva ore agreabile.

Nu este însă ultima investiție de acest tip la care lucrăm. Mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, care este ceva mai mare, undeva la 5 hectare ce vor fi transformate radical”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea finanțării pentru parcul de la Dâmboviţa Mall se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT