Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Conducerea CJ Dâmboviţa, vizită de verificare pe şantierele din zona Moreni-Pucioasa

Publicat

pe

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Opea, a efectuat astăzi, 23 aprilie 2020, împreună cu vicepreşedintele Alin Manole şi directorul Direcţiei Generale Infrastructură Locală – Vasile Dinu, o vizită de verificare pe şantierele de investiţii din judeţ. Prima oprite – în parcul Industrial Moreni, unde se construiesc două hale pe structură metalică, având fiecare o suprafaţă de 500 mp şi toate utilităţile necesare.

Obiective similare vor fi ridicate şi în Parcul Industrial Priboiu, care va primi în administrare, la finalizarea lucrărilor de defrişare, o suprafaţă de 52.055 mp, preluată de la fosta unitate militară din zonă.

Vizita conducerii CJ Dâmboviţa a continuat la Iedera, Valea Lungă, Glodeni şi Aninoasa, unde se execută lucrări de apărare maluri şi refacere drumuri. De asemenea, nu a fost omisă nici instalaţia de alimentare cu apă potabilizabilă a staţiei de tratare Pucioasa, investiţie în valoare de 1,2 milioane de lei demarată în luna noiembrie 2019 şi care se preconizează a fi finalizată în scurt timp.

Iedera
– Apărare mal în zona aval pod peste Valea Rudei. Investiția se află în perioada de garanție, fiind deja finalizată.

Valea Lungă
– Refacere DJ 710A și parapet de protecție pe raza comunei Valea Lungă, afectat de eroziunea malului și alunecările de teren spre pârâul Strâmbu, în punctul Școala Haralambie”. Investiția, în valoare totală de 525.000 lei, este, de asemenea, finalizată, fiind tot în perioada de garanție, și a presupus atât lucrări de apărare și refacere de mal, cât și lucrări pentru refacerea drumului județean pe un sector de aproximativ 30 – 40 m.
– „Refacere DJ 710A, la limita satelor Diaconești și Ulmetu”. Investiția, în valoare de 895.349,63 lei, este finalizată în procent de peste 90% și va fi pusă în funcțiune până la sfârșitul acestei luni, obiectivul fiind necesar pentru a repara efectul calamităților din categoria alunecărilor de teren.

Glodeni
– „Refacere DJ 716, punct Saramură, prin lucrări de punere în siguranță, asigurarea scurgerii apelor și amenajarea părții carosabile”. În valoare de 1.166.575,49 lei, investiția este finalizată în procent de 95% și urmează a fi inaugurată în cel mult două săptămâni.

Aninoasa
– Drum de acces către depozitul de deșeuri. Investiția, în valoare totală de 474.572 lei, este realizată din bugetul propriu al Consiliului Județean Dâmbovița și presupune lucrări de proiectare și execuție pe o lungime de aproximativ 400 m, astfel asigurându-se legătura cu DN 71.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primarul de la Răzvad, apel către locuitorii comunei

Publicat

pe

Emanuel Spătaru, primarul de la Răzvad, a lansat astăzi un nou apel către locuitorii comunei, să îndure cu răbdare traficul infernal întrucât scopul este de a realiza două proiecte extrem de importante pentru comunitate, unul implementat de administraţia de la Răzvad și celălalt – de către Consiliului Județean Dâmboviţa.

„Dragii mei, vă înțeleg pe toți, de aceea vă rog să mă înțelegeți și voi! De mai bine de 3 săptămâni, am început lucrările la rețeaua de canalizare. Tot cam de atunci, au început lucrările și pe DJ 712, lucru care a aglomerat extraordinar de mult traficul în comuna Răzvad.

Văzând situația creată, am decis să lucrăm pe timp de noapte, expunâdu-ne la riscuri mari, însă am făcut-o!

Sunt situații unde, fie adâncimea este prea mare, fie sunt foarte multe conducte, cabluri etc., astfel că ne obligă să lucrăm ocazional și ziua, ca și acum, când avem nevoie să lucrăm ziua. Răzvad are nevoie de rețea de canalizare! O așteaptă de mai bine de 25 de ani, de aceea vă rog să îndurăm cu toții acest trafic infernal pentru scurt timp, pentru a realiza un bun necesar. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere”!

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Parcul de lângă Dâmboviţa Mall se deschide pe 1 iunie. FOTO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat, astăzi – 18 mai 2021, că parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide în data de 1 iunie. Cu acest prilej, administrația publică locală va organiza acolo mai multe activități pentru copii.

„Este cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, o investiție realizată cu fonduri europene nerambursabile. Este vorba de o suprafață de 16.000 mp.

Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, au fost gazonați 14.000 mp. Este o zonă foarte-foarte verde, cu pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligente, cu iluminat, cu tot ceea ce este necesar pentru a se petrece câteva ore agreabile.

Nu este însă ultima investiție de acest tip la care lucrăm. Mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, care este ceva mai mare, undeva la 5 hectare ce vor fi transformate radical”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea finanțării pentru parcul de la Dâmboviţa Mall se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT