Connect with us

SOCIAL

Poliţişti de frontieră cereau şpagă românilor pentru a nu-i trimite în carantină!

Publicat

pe

Sursa foto: Bihoreanul

La intensificarea crizei cauzată de coronavirus în România au contribuit şi unii aşa-zişi „eroi”, slujbaşi ai statului, care au pus botul rapid la bani, chiar şi în stare de urgenţă şi sub ordonanţe militare. Este vorba de doi agenţi de frontieră de la Vama Borş.

Aceştia au cerut, înainte de Sărbătorile de Paşte, şpagă românilor care veneau din Germania, pentru a nu fi trimişi în carantină, ci doar în izolare la domiciliu. Se menţiona în documentele emise că personele care intrau în ţară şi „cotizau” celor doi câte 50 de euro sunt şoferi de TIR. Conform ordonaţelor militare, conducătortii autocamioanelor pentru transport marfă nu intră în carantină, ci în izolare.

Poliţiştii de frontieră au fost ridicaţi chiar de la locul de muncă de către lucrătorii DGA şi conduşi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, în vederea audierii de către un procuror.

Cititi mai mult
Reclamă
1 Comment

1 Comment

  1. Niculae Ion

    28 aprilie 2020 at 22:52

    Sa facă verificări și pe la Nădlac. Am intrat pe data de 9 in țară și vameșul tot insista că trebuie să intru în izolare. Când i-am dat peste bot cu OM7,a început să mă jignească și să vorbească că ultimul birjar,în timp ce ceilalți vamesi asistau că la spectacol,fără să intervină vreunul cat de puțin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Incendiile de vegetație au cuprins Dâmbovița. Pompierii nu mai prididesc cu intervențiile

Publicat

pe

Am beneficiat de câteva zile însorite la acest final de iarnă și, gata, așa cum anticipam, a început nebunia cu incendierea miriștilor și a terenurilor agricole. Acțiuni de așa-zisă curățare a suprafețelor arabile pe care proprietarii le execută, deși sunt ilegale și sancționate dur. Nu îi mai interesează pe oameni că arderea vegetației uscate se face în anumite condiții și cu niscaiva aprobări de la autorități. În condiții de haos total la acest capitol, pompierii militari dâmbovițeni sunt tot timpul în alertă, acționând pentru stingerea unor incendii de vegetație care se pot dezvolta și pot produce adevărate dezastre, în mai toate zonele județului. Ferească Dumnezeu de producerea altor nenorociri în același interval de timp!

Haideți să înșirăm, cu uimire tristă, ce s-a întâmplat pe teritoriul județului Dâmbovița în ultimele 24 de ore.

Pompierii au intervenit la incendii declanșate, cu siguranță, voluntar, în satul Decindea, comuna Ciocănești, unde, pe o suprafață de 3 hectare, ardea stufăriș și vegetale uscată. În comuna Ocnița a fost foc pe un teren de 4 hectare. La Ludești, 2 hectare cu uscăciuni au fost mistuite de flăcări. Incendiu și la Izvoare, comuna Voinesti. Aici, pompierii au intervenit pentru stingerea vâlvătaiei de pe 5.000 mp. Din nou, foc la Viforata, comuna Aninoasa, pe o suprafață de un hectar. La Niculești, în satul Movila, echipele de pompieri au acționat pentru stingerea unui incendiu declanșat pe 3.000 mp. La Malu cu Flori, au ars 5 hectare de vegetație uscată.

Toate aceste nenorociri se întâmplă fiindcă unii gospodari dâmbovițeni au găsit o cale mai ușoară de a debarasa de resturile vegetale uscate de pe terenuri. Pun foc. Pârjolesc totul fără să fie luate în calcul consecințele. Și apoi la ce să mai fie păstrată iarba, cocenii, paiele și alte tipuri de ierburi uscate? Gospodăriile de la țară sunt depoluate de animale domestice – vaci, oi, capre. Erau vremuri când oameni alergau din sat în sat în căutare de furaje pentru animale, fiindcă nu se găseau. Acum, le dăm foc!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Bărbat din Șelaru, arestat pentru tentativă de viol. A intrat peste o femeie în casă!

Publicat

pe

De

Un bărbat de 50 de ani, din Șelaru, județul Dâmbovița, se pare excitat la maximum, să nu zicem aflat în călduri, ar fi intrat, prin forțarea ușii de la intrare, în casa unei femei din aceeași comună, cu gând să o violeze.

Individul a încercat să întrețină cu victima relații sexuale cu forța. Pentru fapta sa, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tentativă viol și violare de domiciliu. Ulterior, magistrații de la Judecătoria Găești au emis pe numele agresorului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite