Connect with us

SOCIAL

Poliţişti de frontieră cereau şpagă românilor pentru a nu-i trimite în carantină!

Publicat

pe

Sursa foto: Bihoreanul

La intensificarea crizei cauzată de coronavirus în România au contribuit şi unii aşa-zişi „eroi”, slujbaşi ai statului, care au pus botul rapid la bani, chiar şi în stare de urgenţă şi sub ordonanţe militare. Este vorba de doi agenţi de frontieră de la Vama Borş.

Aceştia au cerut, înainte de Sărbătorile de Paşte, şpagă românilor care veneau din Germania, pentru a nu fi trimişi în carantină, ci doar în izolare la domiciliu. Se menţiona în documentele emise că personele care intrau în ţară şi „cotizau” celor doi câte 50 de euro sunt şoferi de TIR. Conform ordonaţelor militare, conducătortii autocamioanelor pentru transport marfă nu intră în carantină, ci în izolare.

Poliţiştii de frontieră au fost ridicaţi chiar de la locul de muncă de către lucrătorii DGA şi conduşi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, în vederea audierii de către un procuror.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Niculae Ion

    aprilie 28, 2020 at 10:52 pm

    Sa facă verificări și pe la Nădlac. Am intrat pe data de 9 in țară și vameșul tot insista că trebuie să intru în izolare. Când i-am dat peste bot cu OM7,a început să mă jignească și să vorbească că ultimul birjar,în timp ce ceilalți vamesi asistau că la spectacol,fără să intervină vreunul cat de puțin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

Giurgiu

Polițist din Giurgiu le-a cerut șefilor porc de Crăciun, luând de bună o glumă a unui coleg!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un polițist de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Giurgiu a înaintat un raport către șefii săi, în care le-a cerut să-i repartizez un porc de Crăciun, în greutate de 160 kg, având în vedere că lucrează în instituție de 4 ani.

Totul a plecat de la gluma unui coleg. Acesta a spus la serviciu că există un act normativ prin care s-a stabilit că polițiștii vor primi câte un porc de Crăciun, greutatea acestuia urmând să fie stabilită în funcție de vechimea în Poliție!

Comandantul IPJ a dispus o anchetă internă pentru a-i descoperi pe glumeți. De asemenea, a precizat public faptul că nu există niciun act normativ care să stipuleze că polițiștilor li se va da câte un porc de Crăciun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT