Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Donează 2 euro prin SMS pentru dotarea Spitalului Judeţean din Târgovişte!

Publicat

pe

Rotary Club din Târgovişte este una dintre cele mai implicate asociaţii care fiinţează pe teritoriul judeţului Dâmboviţa, în acţiunile de prevenire şi de combatere a coronavirusului. Celor care coordonează această entitate, membrilor asociaţiei, li se datorează implicarea într-o campanie de forţă în vederea strângerii de fonduri pentru cumpărarea unor aparate şi materiale de protecţie anticoronavirus.

Toate bunurile achiziţionate şi care mai urmează să sosească, respectiv aparatură medicală şi materiale de protecţie, au fost donate Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Valoarea sponsorizărilor, ne spune inginerul silvic Adrian George Bîlcan – preşedintele Rotary Club Târgovişte, se ridică la peste 550.000 de lei.

Acţiunea umanitară a celor de la Rotary Club Târgovişte nu se opreşte! În continuare sunt strânse fonduri pentru ajutorarea spitalului târgoviştean. Printr-un simplu SMS la numărul 8837 cu textul Târgovişte, scris cu sau fără diacritice, toţi cei care vor să cotribuie la dotarea cu echipamente medicale a Spitalului Judeţean de Urgenţă pot dona câte 2 euro. Nu se percepe TVA pentru cei care deţin abonamente.

În reţelele Digi Mobil, Orange şi Telekom România Mobile, pentru cartelele preplătite TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Nici pentru donaţiile realizate de pe cartelele preplătite în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

„Gestul nostru este unul firesc, ţine de normalitate, de solidaritate, de dorinţa dezinteresată de a face bine, de a ne ajuta semenii în momente de cumpănă. Trecem printr-o situaţie limită, nemaiîntâlnită până acum în ţara noastră, în lume. Rosturile vieţii au fost puternic alterate. Ne putem reveni, putem readuce speranţa şi încrederea prin unitate, prin sprijin şi dăruire.Ajutând Spitalul Judeşean der Urgenţă din Târgovişte ne ajutăm pe noi toţi”, ne-a precizat Adrian George Bîlcan – preşedintele Rotary Club Târgovişte.

ACTUALITATE

Primăria Gura Șuții, anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

de

PRIMĂRIA COMUNEI GURA ȘUȚII anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Realizare șanț betonat, trotuare și podețe cu intrare la fiecare proprietate pe DJ 721 în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în satul Gura Șuții, comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Dambovița, din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței nr.1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Mănești, anunț de mediu proiect modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani

Publicat

pe

de

ALEXANDRU CONSTANTIN, reprezentant al UAT Mănești, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmboviţa: Nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Modernizare uliță spre biserică și uliță Bolovani, în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița”, propus a fi amplasat în comuna Mănești, sat Mănești, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot și consultate la APM Dâmboviţa, din municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței, Nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-16:00, precum și la următoarea adresă de internet: http:/apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!