Connect with us

ACTUALITATE

Plachetă de excelenţă pentru Supercom SA, la împlinirea a 30 de ani de existenţă

Publicat

pe

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti a premiat SC Supercom SA cu ocazia împlinirii a 30 de ani de existenţă pe frontul salubrizării şi colectării deşeurilor menajere. Placheta de excelenţă a fost primită de preşedintele Ilie Ionel Ciuclea, care le-a mulţumit reprezentanţilor CCI Bucureşti pentru acest gest de recunoaştere a meritelor societăţii pe care o conduce.

“În această perioadă dificilă, în care salubrizarea şi igiena sunt factori esențiali în combaterea crizei sanitare cauzate de COVID-19, suntem onorați când calitatea serviciilor noastre este recunoscută. Mulțumesc, din partea mea și a colegilor mei, Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București pentru distincția oferită și vă asigur că SUPERCOM este alături de oameni și de autoritățile locale în toate inițiativele care țin de domeniul său de activitate”, a declarat Ilie Ionel Ciuclea.

SC Supercom SA una dintre cele mai puternice firme din România care acţionează pentru colectarea şi valorificarea selectivă a deşeurilor şi, prin vocea preşedintelui Ilie Ionel Cioclea, îi asigură pe toţi partenerii săi şi pe cetăţenii din toate zonele în care activează şi livrează servicii publice la cele mai înalte standarde ale calităţii, că se va ocupa, ca şi până acum, cu multă seriozitate, de asigurarea igienei indispensabile unei funcţionări normale a întreg organismului urban, a tuturor comunităţilor rurale.

“Asemeni globulelor albe din organismul uman, așa și noi, firmele de salubrizare, asigurăm imunitatea orașului și a celor care trăiesc în el”, a punctat președintele Supercom SA.

În cele trei decenii de activitate, firma a colaborat pe termen lung cu administrațiile locale şi judeţene din Ilfov, Dâmbovița, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Ialomița şi din municipiul Bucureşti.

Supercom SA își dezvoltă și modernizează continuu serviciile și colaborează strâns cu autoritățile locale pentru a identifica eventualele probleme și pentru a putea pune în practică proiecte şi planuri durabile de salubrizare și valorificare a deșeurilor, în ton cu directivele europene și globale de mediu.

ACTUALITATE

Evenimente online organizate în Prahova pentru a marca 9 Mai, zi cu triplă semnificație

Publicat

pe

de

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova vă invită, în perioada 7-10 mai 2021, în mediul virtual, pe paginile de facebook ale secţiilor muzeale, pe site-ul muzeului www.histmuseumph.ro şi pe www.instagram.com/muzeul.de.istorie.ploiesti/, la următoarele evenimente culturale, menite să celebreze tripla semnificaţie a zilei de 9 MaiZiua Proclamării Independenței de Stat a României (1877), Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite (1945) şi Ziua Europei (1950):

♦ Muzeul „Conacul Pană Filipescu” Filipeștii de Târg, nr. 868, tel. 0244 389 480
https://www.facebook.com/profile.php?id=100012309997055

7 mai 2021
„Tripla semnificație a zilei de 9 Mai”

♦ Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, Ploiești, str. Toma Caragiu, nr.10, tel. 0244 522 656

https://www.facebook.com/Muzeul.de.Istorie.Ploiesti

9 mai 2021
„9 Mai – Ziua Independenţei de Stat a României”

♦ Muzeul Memorial „Nicolae Iorga” Vălenii de Munte, str. George Enescu, nr. 1-3, tel. 0244 280 861

https://www.facebook.com/muzeulnicolaeiorga

9 mai 2021
„Ziua Europei, Ziua Independenței, Ziua Orașului”

♦ Muzeul „Casa Domnească” Brebu
https://www.facebook.com/Muzeul.Casa.Domneasca.Brebu

9 mai 2021
Evocare: „Carol I de Hohenzollern – Totul pentru țară, nimic pentru mine!”

♦ Muzeul Memorial „Constantin și Ion Stere” Bucov, Parcul „Constantin Stere” Bucov, str. Dacia nr. 13, tel. 0244 344 040

https://www.facebook.com/muzeulmemorial.constantinstere

10 mai 2021
„Ziua Independenței de Stat a României”

Citește în continuare

ACTUALITATE

LANSAREA PROIECTULUI CU TITLUL „Reabilitare, modernizare, extindere și echipare Școala Gimnazială din satul Gura Ocniței, comuna Gura Ocniței, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

07.05.2021

Comuna Gura Ocnitei , în calitate de beneficiar, a încheiat contractul de finanțare Nr.6505/22.12.2020 cu titlul „Reabilitare, modernizare, extindere si echipare Scoala Gimnaziala din satul Gura Ocnitei, comuna Gura Ocnitei, judetul Dambovita”, cod SMIS 123581, cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în calitate Organism Intermediar, în numele și pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) 2014 – 2020. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 Îmbunatațirea infrastructurii educaționale, Prioritatea de investiții 10.1b/7 regiuni Cresterea gradului de participare la nivelul educației timpurii si învațamântului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de parasire timpurie a sistemului.

Obiectivul general al proiectului reprezinta reabilitarea, modernizarea, extinderea si echiparea Scolii gimnaziale din satul Gura Ocniței, comuna Gura Ocnitei, județul Dâmbovița.

Obiectivele specifice ale proiectului:
1. Îmbunatățirea infrastructurii educaționale din satul Gura Ocniței reabilitarea, modernizarea, extinderea si echiparea Scolii gimnaziale din satul Gura Ocniței, comuna Gura Ocnitei, județul Dâmbovița;
2. Crearea de conditii adecvate pentru desfășurarea activităților sportive si educaționale in cadrul școlii prin dotarea corespunzătoare a investiției propuse

Valoarea totală a proiectului este de 7.962.850,36 lei (inclusiv TVA), din care valoarea totală eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 6.768.422,81 lei, contribuția din bugetul național este de 1.035.170,50 lei, și o contribuție proprie în proiect a beneficiarului,în valoare de 159.257,05

Data de începere a proiectului: 17.01.2018

Data finalizării proiectului:30.08.2023.

Loc de implementare: Gura Ocnitei, sat. Gura Ocnitei, jud. Dâmboviţa.

Persoană de contact: Ionita Sorin Vasile, telefon: 0785213105, mail: primariaguraocnitei@gmail.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT