Connect with us

Argeș

VIDEO: Motan salvat dintr-un puţ secat, cu o adâncime de 20 de metri

Publicat

pe

Pompierii din Argeş au îndeplinit şi astăzi o misiune aparte. Aceştia au intervenit, pe islazul din satul Rociu, pentru scoaterea unui motan picat într-un puţ secat, cu o adâncime de 20 de metri.

Pisica a dispărut de acasă în urmă cu două zile. Văzând că a trecut atâta timp şi tot nu a revenit, proprietarul a plecat, astăzi, să-şi caute motanul. Din fericire, l-a auzit miorlăind în puţ şi a sunat la 112.

La faţa locului au sosit pompierii din Bradu şi Rociu. Unul dintre salvatori a coborât în puţ şi a reuşit să prindă motanul şi să-l scoată teafăr la suprafaţă. Intervenţia a durat aproximativ 40 de minute.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Incendiu într-un bloc din Pitești. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Publicat

pe

Incendiu, în această după-amiază, într-un bloc din cartierul Trivale al municipiului Pitești. Focul s-a manifestat la nivelul sufrageriei unui apartament de la etajul 3.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre ele, un bărbat de 89 de ani și o femeie de 75 de ani, care locuiau în apartamentul unde a izbucnit incendiul, au fost transportate la spital. Celelalte două, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 34 de ani, au fost asistate la fața locului.

Potrivit ISU Argeș, pompierii au evacuat o femeie și doi copii, aflați la etajul 4. Toate persoanele de pe scara de bloc au fost scoase afară în siguranță. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită. Se pare că ar fi de natură electrică.

Citește în continuare

Argeș

Copil de 4 ani a căzut în gol de la etajul 1

Publicat

pe

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU Argeș intervine în aceste momente pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Pitești, unde un copil de 4 ani a căzut în gol de la etajul 1 al unui imobil.

UPDATE 1

Este vorba despre un băiețel. Acesta s-a lovit la cap în urmă căderii de la etajul 1. Echipajul SMURD l-a preluat conștient și l-a transportat la spital.

UPDATE 2

Băiatul a fost transferat la un spital din București de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Era intubat și ventilat mecanic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT