Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

1 leu pentru educaţia copiilor noştri, campanie de sprijin pentru elevii din Glodeni şi Nucet

Publicat

pe

Asociaţia „Împreună pentru oameni”, condusă de profesoara Gheorghe Mariana a demarat o campanie de strâgere de fonduri pentru sprijinirea unor copii care nu pot ţine tonul cu lecţiile online din cauza lipsei device-urilor adecvate. S-au alăturat acestei iniţiative preotul Viorel Gheorghe de la Glodeni, profesorii Sorina Vârjoghe şi Cosmina Radu (directorul Şcolii Glodeni)

Grupul de dascăli inimoşi a identificat 62 de copii de la instituţiile de învăţământ din Nucet şi Glodeni, ai căror părinţi nu au posibilităţi financiare pentru a putea achiziţiona tabletele necesare în vederea participării la cursurile online impuse de perioada de pandemie de coronavirus.

Campania pornită astăzi se intitulează „1 leu pentru educaţia copiilor noştri”. Cei care vor să contribuie pentru binele acestor copii, pentru accesul lor la educaţie în vremurile acestea de izolare, pot face donaţii în contul RO33BACX0000001840708001, deschis la Unicredit Târgovişte.

Relaţii suplimentare la numerele de telefon 0766.272.093 sau 0739.913.161.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. Miki

    mai 1, 2020 at 3:05 pm

    Sa doneze angajatii primariilor din Nucet si Glodeni, ca oricum nu-si merita salariile luate din banii contribuabililor.

  2. Pingback: Apel la donații pentru susținerea educației copiilor din Glodeni - Fapte Bune

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Pieton accidentat mortal în comuna Valea Mare

Publicat

pe

Un bărbat, în vârsta de 87 de ani, a decedat aseară pe DN 7, în comuna Valea Mare. Bătrânul, care se deplasa pe marginea drumului, a fost acroșat de un autoturism la volanul căruia se afla o tânără de 26 de ani.

Poliția a declanșat imediat cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment tragic.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Viteza, bat-o vina! Trei tineri s-au răsturnat cu mașina

Publicat

pe

Trei persoane au fost rănite aseară în urma unui accident de circulație petrecut pe DJ 611, pe teritoriul localității Petrești, județul Dâmbovița. Un autoturism marca Mercedes, la volanul căruia se afla o tânără de 25 de ani, s-a răsturnat în afara carosabilului.

Șoferița și alți doi pasageri, de 25 și 32 de ani, au suferit diferite leziuni, fiind transportați la Spitalul din Găești. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!