Connect with us

SOCIAL

O tânără în uniformă are nevoie urgent de sprijinul nostru. Haideţi să o ajutăm!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

O tânără polițistă româncă trece printr-o adevărată dramă în aceste momente. Ramona Elena Țoapă lucrează la Secția de Poliție 25 din Capitală, la Biroul de Ordine Publică.
Povestea sa tristă a început într-o după-amiază când s-a întors acasă de la muncă și a constatat că nu se simte tocmai bine, iar temperatura era destul de ridicată. În prima fază, s-a gândit că poate a fost infectată cu coronavirus.

Ramona și-a anunțat superiorii că nu poate veni la muncă întrucât starea de sănătate nu îi permite şi a mers la cel mai apropiat spital pentru a fi consultată și, evident, pentru a efectua testul de coronavirus. Acesta a ieșit negativ. S-a procedat ulterior și la alte teste care au confirmat faptul că nu a fost infectată cu COVID-19. A apărut însă o altă problemă care i-a răvășit întreaga existență. tânăra poliţistă a fost depistată cu leucemie. Medicii i-au spus că are imediat nevoie de tratament și de transfuzii de sânge

Colegii au aflat și ei de suferința care s-a ivit brusc în viața tinerei. Sindicatul Național al Polițiștilor a făcut un apel umanitar pe rețelele de socializare pentru donare de sânge și sprijin bănesc în vederea salvării vieții polițiști Ramona Elena Țoapă. Cei care vor să doneze sânge sunt așteptați la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar București, unde este internată Ramona sau la orice centru de transfuzii din România.

„Ramona este la început de drum în profesia pe care și-a ales-o. A dorit foarte mult să fie polițist, a învățat mult ca să ajungă aici, a înțeles că nu este o meserie ușoară, dar și-a dorit să răzbată. Este o tânără cu aspirații mari și planuri de viitor și totuși la 21 de ani este doar un copil, de care orice părinte ar fi mândru.

Dar, iată că nu întodeauna viața este așa cum ne-am dori-o, aceasta fiind de fapt un șir de încercări, iar Ramona a primit o încercare de la viață, pe care medicii au denumit-o «leucemie acută». Este o încercare grea pentru Ramona, o încercarea grea pentru oricine, dar noi toți putem face ca această încercare să fie trecută mai ușor de Ramona”se precizează pe pagina de Facebook a sindicatului polițiștilor români.

Ce putem face?
Putem dona sânge la orice Centru de Transfuzii din țară, așa cum au făcut-o deja peste 250 de polițiști! De asemenea, dacă avem posibilitatea, putem dona o sumă de bani în conturile:

– RO56RZBR0000060020615280 în lei, pe numele colegei noastre și în euro

– RO29RZBR0000060018805940 deschis pe numele Țoapa Larisa Angela, sora Ramonei.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc pe DN 1

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Gazeta de Sud)

Traficul rutier a fost blocat astăzi după-amiază pe DN1, în județul Prahova. O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc în timpul deplasării.

Conform informațiilor comunicate de Poliţie, incidentul s-a produs în apropierea localității Izvoarele, pe sensul de mers către Ploiești. Nu au fost depistate scurgeri de combustibili pe carosabil, dar a existat pericolul producerii unei explozii.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru putea interveni echipele specializate ale ISU. La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta la cauciucuri fără să se extindă la cisterna care avea trei compartimente pline cu biodiesel.

Citește în continuare

Prahova

Jandarmii au adunat șerpii ieșiți la soare în Ploiești

Publicat

pe

Încălzirea vremii determină reptilele să iasă de pe unde au stat în amorțire și să caute locuri însorite. Așa s-a întâmplat în aceste zile într-un cartier din municipiul Ploiești și în localitatea Posești.

Șerpii ieșiți din hibernare s-au întins la soare. Oamenii sunt speriați când îi vad puzderie în jurul locuințelor. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a îndepărta târâtoarele de lângă case.

„Două astfel de cazuri s-au petrecut în acest weekend în județul Prahova când jandarmii au intervenit pentru capturarea și eliberarea în zone împădurite a unor exemplare de șerpi din apropierea locuințelor.

Vă sfătuim să aveți grijă atunci când alegeți locurile pentru picnic, plimbare sau alergare în natură deoarece în această perioadă şerpii sunt imprevizibili și agresivi, iar în cazul unei muşcături victimele trebuie să se prezinte în cel mai scurt timp la o unitate spitalicească pentru îngrijiri și tratament”, a comunicat Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT