Connect with us

SOCIAL

O tânără în uniformă are nevoie urgent de sprijinul nostru. Haideţi să o ajutăm!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

O tânără polițistă româncă trece printr-o adevărată dramă în aceste momente. Ramona Elena Țoapă lucrează la Secția de Poliție 25 din Capitală, la Biroul de Ordine Publică.
Povestea sa tristă a început într-o după-amiază când s-a întors acasă de la muncă și a constatat că nu se simte tocmai bine, iar temperatura era destul de ridicată. În prima fază, s-a gândit că poate a fost infectată cu coronavirus.

Ramona și-a anunțat superiorii că nu poate veni la muncă întrucât starea de sănătate nu îi permite şi a mers la cel mai apropiat spital pentru a fi consultată și, evident, pentru a efectua testul de coronavirus. Acesta a ieșit negativ. S-a procedat ulterior și la alte teste care au confirmat faptul că nu a fost infectată cu COVID-19. A apărut însă o altă problemă care i-a răvășit întreaga existență. tânăra poliţistă a fost depistată cu leucemie. Medicii i-au spus că are imediat nevoie de tratament și de transfuzii de sânge

Colegii au aflat și ei de suferința care s-a ivit brusc în viața tinerei. Sindicatul Național al Polițiștilor a făcut un apel umanitar pe rețelele de socializare pentru donare de sânge și sprijin bănesc în vederea salvării vieții polițiști Ramona Elena Țoapă. Cei care vor să doneze sânge sunt așteptați la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar București, unde este internată Ramona sau la orice centru de transfuzii din România.

„Ramona este la început de drum în profesia pe care și-a ales-o. A dorit foarte mult să fie polițist, a învățat mult ca să ajungă aici, a înțeles că nu este o meserie ușoară, dar și-a dorit să răzbată. Este o tânără cu aspirații mari și planuri de viitor și totuși la 21 de ani este doar un copil, de care orice părinte ar fi mândru.

Dar, iată că nu întodeauna viața este așa cum ne-am dori-o, aceasta fiind de fapt un șir de încercări, iar Ramona a primit o încercare de la viață, pe care medicii au denumit-o «leucemie acută». Este o încercare grea pentru Ramona, o încercarea grea pentru oricine, dar noi toți putem face ca această încercare să fie trecută mai ușor de Ramona”se precizează pe pagina de Facebook a sindicatului polițiștilor români.

Ce putem face?
Putem dona sânge la orice Centru de Transfuzii din țară, așa cum au făcut-o deja peste 250 de polițiști! De asemenea, dacă avem posibilitatea, putem dona o sumă de bani în conturile:

– RO56RZBR0000060020615280 în lei, pe numele colegei noastre și în euro

– RO29RZBR0000060018805940 deschis pe numele Țoapa Larisa Angela, sora Ramonei.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Incendiu violent într-o gospodărie din Crevedia Mare

Publicat

pe

Un atelier și bunurile din interior – un aparat de sudură, o moară de uruială, un gater pentru lemne, aproximativ 1,5 mc lemne de foc – au fost distruse de foc, duminică după-amiază, în localitatea Crevedia Mare, județul Giurgiu. De asemenea, incendiul a cuprins un gard din apropiere și o cultură de porumb. Totodată, au ars de vii și doi porci, anexa respectivă fiind folosită și ca adăpost pentru animale.

Pompierii au acționat cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, reușind să împiedice extinderea focului la casă. Se pare că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Pentru a preveni astfel de evenimente, vă recomandăm să:
– efectuaţi verificarea periodică a instalaţiei electrice;
– nu folosiţi instalaţii electrice improvizate;
– la suplimentarea receptoarelor asiguraţi-vă că instalaţia existentă poate prelua consumul adiţional;
– verificaţi periodic cordoanele de legătură ale aparatelor electrice şi înlocuiţi-le atunci când sunt uzate;
– nu folosiţi prize sau întrerupătoare slăbite;
– nu suprasolicitaţi o priză deoarece unele incendii se produc din cauza solicitării excesive a unei surse de curent.

Citește în continuare

Argeș

Argeșean dat dispărut a fost găsit teafăr

Publicat

pe

Polițiștii din Argeș au fost sesizați, sâmbătă – 18 septembrie, cu privire la faptul că, în ziua precedentă, un bărbat de 44 de ani, din Buzoiești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Buzoești, fără a mai reveni la domiciliu.

Polițiștii au stabilit că acesta a fost văzut pe teritoriul comunelor Buzoești, Recea, Izvoru și Popești. Ultima dată, bărbatul a fost observat în noaptea de 17 spre 18 septembrie, mergând cu atelajul în comuna Izvoru, spre comuna Recea. Ulterior, în ziua de 18 septembrie, căruța cu calul au fost găsite pe un teren viran din localitatea Recea.

„Au fost efectuate căutări cu efective extinse, de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, polițiștii Biroului Urmăriți din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, alături de aceștia participând și jandarmi, pompieri, voluntari, membri ai asociației Rescue4x4, precum și cetățeni și reprezentanți ai autorităților locale. Din fericire, în urma căutărilor, bărbatul a fost găsit, fiind în afara oricărui pericol. Mulțumim tuturor participanților pentru sprijinul oferit!”, se precizează într-un comunicat remis de IPJ Argeș.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT