Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Ai întrebări despre învăţământul din Dâmboviţa? Sună la 0800.816.245!

Publicat

pe

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa pune la dispoziţia profesorilor, elevilor şi părinţilor o linie telefonică TelVerde – 0800.816.245, la care le sunt furnizate informaţii despre cum se desfăşoară procesul de învăţământ în această perioadă şi nu numai.

Reamintim faptul că elevii nu vor reveni la şcoală până în toamnă, urmând ca lecţiile să se desfăşoare tot online. Mediile se vor încheia cu minimum două calificative sau note şi nu se vor mai susţine teze. Cât priveşte examenele, Evaluarea Naţională va începe pe 15 iunie, iar Bacalaureatul pe 22 iunie.

VIDEO – Inspector şcolar general Sorin Ion la Newsweek

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    mai 1, 2020 at 4:51 pm

    domnule inspector general scolar.cati profesori nu stiu sa foloseasca…si ince baza primesc salariile?ne trezim ca avem elevi promovati in licee dar fara 1/2an de materie invatata.si mai spuneam eu cu ceva timp in urma-biotera,biosfera,exterra(cine mai stie),etc.dar revin.salariile sunt 100% platite.pe ce?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmbovița: 5 localități în scenariul roșu, 7 fără niciun caz COVID

Publicat

pe

Foto arhivă

Cinci localități din județul Dâmbovița au depășit rata de incidență de 3 cazuri de infectare cu coronavirus la 1.000 de locuitori. În afară de Dobra, comună aflată în carantină și unde rata de incidență calculată raportat la ultimele 14 zile este 5,38/1.000 de persoane, pe listă regăsim, astăzi – 22 octombrie 2020: Cândești (3,72), Nucet (3,5), Glodeni (3,1) și Moțăieni (3,01).

La polul opus, adică localități unde nu s-a înregistrat, în ultimele 14 zile, niciun caz COVID, se află: Bărbulețu, Cojasca, Cornățelu, Gura Foii, Pietrari, Șelaru și Vârfuri.

CITEȘTE ȘI: Restricțiile COVID diferă în funcție de rata de incidență

În scenariul galben, adică incidență cazuri COVID peste 1,5/1.000 de locuitori, dar nu mai mult de 3/1.000 de persoane regăsim 28 de localități din județul Dâmbovița, între care municipiul Târgoviște (2,97) și orașele Fieni (2,31), Pucioasa (2,06), Titu (2,05) și Găești (1,66). VEZI INCIDENȚA PENTRU FIECARE LOCALITATE DIN DÂMBOVIȚA.

Citește în continuare

ACTUALITATE

PERPLEX. Gata, vin câinii care adulmecă coronavirusul!

Publicat

pe

Sursa foto: Twitter

Am trăit să o vedem și pe asta. Cercetătorii finlandezi pregătesc acum o anumită rasă de câini pentru a depista persoanele care sunt infectate cu coronavirus. Misiunea este îndeplinită rapid de sensibilul patruped. Te adulmecă un pic și, gata, la spital cu tine, în izolare! Ieftin ca braga. Fără teste PCR, timp de așteptare, cheltuială.

În curând, dacă pandemia asta o să mai insiste să ne țină ocupați, putem vedea pe stradă echipaje de polițiști cu câinele din dotare, care te miroase un pic și apoi, în funcție de cum hănțăne la tine, te trimit autoritățile acasă sau la spital.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!