Connect with us

Dâmboviţa

Guvernul PNL doar i-a mințit și i-a păcălit pe români

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban atrage atenţia actualilor guvernanţi, într-o declarație politică, asupra faptului că există indicii clare că nu au gestionat așa cum trebuie criza cauzată de coronavirus. Consideră parlamentara că liberalii aflați în fruntea țării ascund adevărul, nu comunică realitatea. Susține Carmen Holban, bazându-se pe afirmațiile specialiștilor în domeniu, că la nivelul țării ar exista mult mai multe persoane infectate față de câte prezintă puterea în statisticile sale.

„Guvernul României și conducătorul acestuia de facto, președintele țării, sunt datori cu foarte multe explicații românilor după aproape două luni de stare de urgență. Sunt o serie de întrebări la care oamenii nu au primit încă un răspuns, în pofida declarațiilor pline de emfază ale autorităților cu privire la evoluția acțiunilor de gestionare a epidemiei de coronavirus. Cea mai mare preocupare a populației este în prezent ascunderea adevărului, în contextul în care din ce în ce mai multe voci susțin public că incidența epidemiologică este mult mai extinsă raportat la datele oficiale prezentate.

Specialiștii vorbesc, în acest context, că numărul celor infectați ar putea fi de cel puțin zece ori mai mare. Este de la sine înțeles astfel că nu vom cunoaște realitatea cazurilor de infecții doar dacă se va face o testare prin sondaj, recurentă, cu revenire din lună în lună, pe un eșantion mare de peste 10.000 de persoane, așa cum fac toate statele care iau în calcul relaxarea restricțiilor. Această ipoteză este recunoscută inclusiv de Organizația Mondială a Sănătății, care a atras atenția asupra faptului că multe cazuri de decese COVID-19 nu sunt raportate din cauza capacității extrem de slabe de testare a României.

Fără pic de exagerare, constat cu tristețe că nu există niciun capitol la care „guvernul meu” să obțină nota de trece în aceste zile de final ale stării de urgență. Românii s-au lămurit definitiv cu privire la măsurile luate de liberali pentru ca ei să poată traversa în siguranță și cu sănătatea nealterată această perioadă dificilă. Din păcate, cetățenii vor ieși însă grav afectați după ce lucrurile vor reveni într-o situație de pseudo-normalitate.

Românii nu mai au locuri de muncă, nu au cu cine să-și lase copiii, sunt cu banii pe sfârșite, au ajuns deprimați după două luni de stat în casă, iar în acest timp Guvernul PNL doar i-a mințit și i-a păcălit în legătură cu inițiativele luate pentru limitarea efectelor dezastruoase ale acestei pandemii. Răspunzător pentru situația dramatică de acum în care se află România și românii este, în aceeași măsură, și președintele erijat în prim ministru! Nu există nicio ieșire publică a domniei sale fără a vorbi de rău de PSD, de parcă PSD ar conduce lumea, țara și guvernul lui și ar fi responsabil de gestionarea situației prezente!

Îi înțeleg oarecum obsesia, deoarece președintele are semnale clare raportat la faptul că PSD va câștiga viitoarele alegeri, indiferent când vor avea loc acestea. Totuși, până mai are guvernul său, îi recomand călduros să se preocupe cu maximă atenție și îngrijorare de destinele oamenilor! În final, rog respectuos președintele și primul ministru să răspundă la câteva întrebări venite din partea cetățenilor: De ce nu au fost testate toate cadrele medicale?, Când va înceta criza medicamentelor?, Care este soarta sănătății românești?, Ce se întâmplă cu zecile de mii de copii care nu au tablete și acces la internet pentru a termina în condiții minimale anul școlar?, Ce se va întâmpla cu viitorul acestei țări?

Sunt întrebări pertinente ale românilor, care vor să știe dacă domnului președinte și guvernului le pasă în mod real de viața și de sănătatea lor, în contextul relaxării restricțiilor și încetării stării de urgență”.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. SS

    mai 8, 2020 at 10:00 am

    Nu mai folositi informatii false! Voi PSD-ul ati „mintit si pacalt” (ce jargon analfabet) romanii 30 de ani! Sunteti invidiosi acum? De ce abia acum atat de grijulie si patrioata, de ce ai asteptata sa vina PNL-ul la putere, de ce n-ati facut voi nimic pt tara in acesti 30 de ani???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Parcul de lângă Dâmboviţa Mall se deschide pe 1 iunie. FOTO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat, astăzi – 18 mai 2021, că parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide în data de 1 iunie. Cu acest prilej, administrația publică locală va organiza acolo mai multe activități pentru copii.

„Este cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, o investiție realizată cu fonduri europene nerambursabile. Este vorba de o suprafață de 16.000 mp.

Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, au fost gazonați 14.000 mp. Este o zonă foarte-foarte verde, cu pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligente, cu iluminat, cu tot ceea ce este necesar pentru a se petrece câteva ore agreabile.

Nu este însă ultima investiție de acest tip la care lucrăm. Mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, care este ceva mai mare, undeva la 5 hectare ce vor fi transformate radical”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea finanțării pentru parcul de la Dâmboviţa Mall se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Frații Marin din Târgoviște au parcurs cu succes drumul de la vis la realitate

Publicat

pe

I-am cunoscut pe soții Marius Mihai și Sabina Marin în anul 2011, în redacția Adevărul de Seară Târgoviște. Cumva timid, au venit atunci să ne povestească despre performanțele celor trei băieți ai lor – Mihai, David și Gabriel, care reușiseră să urce pe podiumul unor importante concursuri de arte marțiale la nici un an de zile de la momentul când au decis să renunțe la emoții și să intre în competiții.

Am scris atunci, în 2011, cu mare drag despre cei trei copii de-o șchioapă care aveau un singur vis: să devină campioni ai artelor marțiale, ca tatăl lor. De altfel, ei învățaseră să meargă în sala de sport și își petreceau acolo aproape tot timpul liber. Astăzi, numele fraților Marin, din Târgoviște, apare periodic în multe publicații, Mihai, David și Gabriel fiind multipli campioni naționali, europeni și mondiali la arte marțiale. Este o realitate care mă bucură nespus, mai ales că, indiferent câte articole s-au publicat și câte altele vor mai urma, eu, un gazetar care nu s-a specializat pe domeniul sport, voi rămâne primul jurnalist care le-a pus pe hârtie povestea, să o poată citi un oraș întreg. A fost fel meu simplu de a-i încuraja într-un moment când, în afară de părinți, nu credea nimeni că Mihai, David și Gabriel își vor îndeplini visul.

Frații Marin și tatăl lor, în 2011

Au trecut 10 ani de la prima noastră întâlnire, dar legătura de suflet care s-a creat atunci a rezistat. Cumva, mă simt parte a acestei familii de sportivi și trăiesc și eu cu mândrie toate victoriile băieților și faptul că au devenit ambasadori ai sportului, despre care spun că îți dă încredere de sine și echilibru psihic.

Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai te așteaptă să intri în echipă! Poți alege să urmezi cursuri de inițiere și performanță în Wushu Kung Fu, Sanshou – Box Chinezesc, Tai Chi, Arme Tradiționale, Tonfa, Nunchaku și alte Arme Tradiționale, Lupte de stradă, MMA, Muay Thai, într-o sală dotată cu toate cele necesare. Elevii, studenții și persoanele cu venituri minime vor beneficia de o reducere de 50%, iar persoanele cu dizabilități au acces gratuit la antrenamente. Detalii la telefon 0728.393.649. Și cum deplasările la competițiile naționale, dar mai ales la cele internaționale, sunt costisitoare, ACS Marin Marius Mihai caută sponsori. De asemenea, se pot face donații în contul Asociației: RO12BTRLRONCRT0400432901.

 

 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT