Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Liderul ALDE Dâmboviţa, despre ministrul Mediului: Este departe de realitatea din teren

Publicat

pe

Ionel Petre - preşedinte ALDE Dâmboviţa

Ionel Petre, preşedintele ALDE Dâmboviţa, îl contrazice cu argumente valide pe actualul ministru al Mediului, Costel Alexe. Demnitarul liberal se pare că nu este pus la punct cu informaţia din teritoriu, din moment ce susţine că în România volumul tăierilor de pădure ilegale nu ar fi aşa de mare.  Şi asta în condiţiile în care statisticile spun clar ceea ce se întâmplă în domeniul forestier. Volum mare de amenzi, confiscări de material lemnos în trafic etc.

„Pentru o țară în care nu există defrișări ilegale, după cum ne spunea Ministrul Mediului în urmă cu o lună, volumul amenzilor pentru transport ilegal de lemn în aprilie este unul considerabil. 415.000 de lei(si dă de înțeles ca este putin) este volumul amenzilor pentru transport ilegal de lemn, iar 150 de camioane au fost identificate că transportau lemn fără respectarea prevederilor legale!Așadar, cum rămâne domnule ministru Alexe? Avem sau nu tăieri ilegale în plină pandemie”, îl întreabă pe Costel Alexe fostul vbicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Razvan

    mai 14, 2020 at 7:59 pm

    Sigur că e pe lângă. Dacă ar ști ce se întâmplă la Ploiești, ar lua măsuri.
    https://m.romanialibera.ro/investigatii/bustenii-furati-din-padure-clatina-scaune-la-garda-forestiera-824519
    Pe șefii Gărzii Forestiere Prahova, unul fiind cu mare vechime, Stanciu Sever, nu-i interesează să doteze instituția cu aparate de măsurat performante și să le utilizeze. Nici cele pe care le au nu le folosesc cât ar putea, trebuie aprobare. Cred că le e frică să nu le strice. Stanciu îi trimite pe angajați la luptă fără pușcă și se face că nu vede. De fapt, nimic nu mișcă fără voia lui, se fură organizat. Să nu zică nimeni că prietenul lui Chițulescu, care are atâtea zeci de mii de hectare de pădure „în grijă” face de capul lui sute de partizi de igienă care, de fapt, sunt principale. Se știe despre cotizația la metru cub, numai șefii de la minister nu vor să știe nimic. Ei doar se fac că fac, ca să închidă gura unora. Și cei de la minister se fac că nu văd cum dispare pădurea, cum predomină tăierile de igienă la unele ocoale private, care sunt conduse de cine trebuie. La Ever Green și Muntenia nu există control, nu există limită. Totul la maxim.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!