Connect with us

SOCIAL

Muncitorii români infectaţi cu COVID-19 în Germania vor fi repatriaţi

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Europa Liberă)

Surprize neplăcute pentru muncitorii români care au plecat să câştige un ban în Germania, în ciuda riscurilor reprezentate de coronavirus. Ba chiar guvernanţii, în plină perioadă de restricţii, sub ordonanţă militară, le-a facilitat accesul către fermele germane de sparanghel.

Acum, stupoare! Românii care au fost infectaţi cu COVID-19 în Germania vor fi repatriaţi. Au ajuns la muncă cu avionul, iar nemţii îi trimit acasă cu autocarul. Angajatorii se pare că nu vor să le acorde asistenţă medicală în prospera Germanie, hotărând să îi trimită înapoi, să îi trateze statul român.

Pe anumite canale media au apărut deja semnale că primul lot de 200 de români suspecţi sau contaminaţi urmează să fie repartiat. Muncitorii care se revin în ţară ajung pentru două săptâmâni în carantină iar cei care prezintă simptome de coronavirus vor fi internaţi în spitale.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc pe DN 1

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Gazeta de Sud)

Traficul rutier a fost blocat astăzi după-amiază pe DN1, în județul Prahova. O cisternă încărcată cu biodiesel a luat foc în timpul deplasării.

Conform informațiilor comunicate de Poliţie, incidentul s-a produs în apropierea localității Izvoarele, pe sensul de mers către Ploiești. Nu au fost depistate scurgeri de combustibili pe carosabil, dar a existat pericolul producerii unei explozii.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru putea interveni echipele specializate ale ISU. La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta la cauciucuri fără să se extindă la cisterna care avea trei compartimente pline cu biodiesel.

Citește în continuare

Prahova

Jandarmii au adunat șerpii ieșiți la soare în Ploiești

Publicat

pe

Încălzirea vremii determină reptilele să iasă de pe unde au stat în amorțire și să caute locuri însorite. Așa s-a întâmplat în aceste zile într-un cartier din municipiul Ploiești și în localitatea Posești.

Șerpii ieșiți din hibernare s-au întins la soare. Oamenii sunt speriați când îi vad puzderie în jurul locuințelor. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a îndepărta târâtoarele de lângă case.

„Două astfel de cazuri s-au petrecut în acest weekend în județul Prahova când jandarmii au intervenit pentru capturarea și eliberarea în zone împădurite a unor exemplare de șerpi din apropierea locuințelor.

Vă sfătuim să aveți grijă atunci când alegeți locurile pentru picnic, plimbare sau alergare în natură deoarece în această perioadă şerpii sunt imprevizibili și agresivi, iar în cazul unei muşcături victimele trebuie să se prezinte în cel mai scurt timp la o unitate spitalicească pentru îngrijiri și tratament”, a comunicat Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT