Connect with us

ACTUALITATE

Premiu european pentru „Ambulanţa pentru monumente”. Tu dă-i votul publicului!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Prinţul Charles, moştenitorul Coroanei Britanice, despre care ştim că este îndrăgostit de Transilvania, unde deţine mai multe proprietăţi, a transmis un mesaj video tuturor celor implicaţi în proiectul „Ambulanţa pentru monumente”, cu ocazia câștigării celui mai important premiu european din domeniul patrimoniului.

„Sunt plin de admiraţie pentru tot ceea ce aţi făcut în ultimii ani pentru a salva atât de multe dintre monumetele frumoase dar grav ameninţate din ţara voastră. Este o realizare remarcabilă şi nu este deloc surprinzător să aud că devotamentul vostru a fost recunoscut de Europa Nostra şi că aţi câştigat un premiu pentru toată munca voastră plină de inspiraţie pentru alţii”.

VIDEO

Juriul a menţionat că „Ambulanţa pentru monumente”, iniţiativă care acţionează cu o mare sensibilitate pentru punerea în siguranţă, menţinerea şi restaurarea clădirilor de patrimoniu, ar putea fi adaptată pentru un număr de alte ţări din Europa.

Proiectul „Ambulanţa pentru monumente” poate fi votat, alături de alte două proiecte, şi pentru „Premiul publicului”. Data limită: 1 septembrie 2020. 

VIDEO

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Deputat Carmen Holban: Lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun

Publicat

pe

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, a participat, astăzi – 12 aprilie 2024, alături de ministrul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse – Natalia Intotero și alți colegi parlamentari, la întâlnirea organizată în cadrul Caravanei naționale „Fără bariere – Tot adevărul despre droguri”.

Evenimentul s-a dovedit a fi, consideră Carmen Holban, o experiență profundă și emoționantă, toți cei prezenți având ocazia să asculte poveștile unor persoane care au suferit din cauza consumului de droguri.

„Fiecare poveste spusă în fața tinerilor prezenți la Cinematograful „Independența” a fost o lecție de viață, un apel la conștiință și un semnal de alarmă pentru toți cei care pot fi tentați să încerce drogurile. Acum, mai mult ca oricând, lupta împotriva consumului de droguri trebuie să fie un efort comun”, ne-a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Tânărul Dragoș Lucian Predescu, 28 de ani, este noul prefect al județului Argeș

Publicat

pe

Județul Argeș are de astăzi, 12 aprilie 2024, un nou prefect, după ce Radu Perianu a demisionat întrucât va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Noul reprezentant al Guvernului în Argeș este liberalul Dragoș Lucian Predescu, în vârstă de 28 de ani. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și a profesat avocatura. În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022 a fost director al Cancelariei Prefectului Județului Argeș.

“Vin cu bună credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu. Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu”, a fost mesajul transmis de noul prefect al județului Argeș – Dragoș Lucian Predescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite