Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Un fruct şi o capră au ieşit pozitiv la testul pentru COVID-19!

Publicat

pe

Potrivit Daily Monitor, preşedintele Tanzaniei a declarat că eşantioane non-umane, de la un fruct de pawpaw şi o capră, trimise la laborator cu nume de persoane, au ieşit pozitiv la testul pentru COVID-19. Prin urmare, este foarte probabil ca unii oameni să nu fie de fapt infectaţi cu coronavirus.

Preşedintele John Magufuli a cerut să se efectueze investigaţii cu privire la acurateţea testelor pentru COVID-19. Tanzania este una dintre puţinele ţări din Africa unde nu s-au luat măsuri severe pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu coronavirus. S-au închis şcolile şi universităţile, însă pieţele, magazinele, bisericile, moscheele şi transportul public – nu.

Obiecţii cu privire la testul pentru coronavirus au venit şi dinspre Marea Britanie şi SUA, care au menţionat că secvența genetică de acid ribonucleic (RNA), identificată de chinezi ca fiind asociată cu noul coronavirus și pentru care se realizează testul, ar putea fi una destul de largă, fapt care ar explica de ce atât de multe persoane ies pozitiv, în cadrul testărilor, iar majoritatea covârșitoare a acestora nu au simptome de gripă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!