Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Poliţistă din Teleorman are urgent nevoie de sânge!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Poliţia Română face apel, pe pagina sa de Facebook, pentru ca românii să doneze sânge pentru o tânără poliţistă care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Teleorman, diagnosticată cu leucemie mieloidă acută.

Atenţie! Este nevoie să specificaţi că faceţi donaţia pentru Sandu Andreea Elena, internată la Institutul Clinic Fundeni. Haideţi să-i facem acestei tinere poliţiste un cadou pentru ziua de naştere, care va fi mâine!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Bunuri de peste 7,8 miliarde de lei, posibil contrafăcute, confiscate la punctul de frontieră Giurgiu

Publicat

pe

Polițiștii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, într-o autoutilitară ce circula în regim de curierat și în patru autocare, 2.414 de articole de vestimentație, produse de marochinărie și parfumuri, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, a căror valoare, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de aproximativ 782.200 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Au încercat să introducă aceste produse în țară patru cetățeni străini și un roman, cu vârste cuprinse între 28 ani și 60 ani. Cei în cauză sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”

Citește în continuare

Dâmboviţa

10 pescari în ilegalitate, amendați de jandarmii din Dâmbovița

Publicat

pe

Jandarmeria Dâmbovița atrage atenția cetățenilor că, pentru a avea acces la resursele acvatice vii, trebuie să dețină permis de pescuit, iar neprezentarea acestuia organelor de control constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 300 și 600 de lei sau avertisment scris.

Zilele acestea, în timpul executării unor acțiuni de prevenire și combatere a faptelor ilicite pe linie de pescuit și acvacultură pe teritoriulcomunelor Răzvad și Perșinari, jandarmii dâmbovițeni au constatat 10 fapte de natură contravențională, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 2.850 de lei. Persoanele care pescuiau ilegal au vârste cuprinse între 40 și 45 de ani.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!