Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PERPLEX. Organizaţia Mondială a Sănătăţii spune că s-au cheltuit banii degeaba pe dezinfectarea străzilor!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

După ce cam toate primăriile din țară au îmbâcsit, în perioada stării de urgență, străzile, trotuarele, parcurile, ba chiar și bisericile, cu tot soiul de substanțe dezinfectante, pe bani mulți bineînțeles, hop că apare Organizația Mondială a Sănătății cu o informație care te lasă cu gura căscată.

Mai marii OMS, care oricum nu mai prezintă mare încredere, au transmis că pulverizarea de tot soiul de dezinfectante pe străzi și trotuare nu are niciun efect în cazul coronavirusului. Pe lângă alte lămuriri, susțin specialiștii, că este greu de anihilat prin această metodă agenții patogeni. OMS spune că nu străzile și trotuarele sunt rezervoare de infectare cu COVID-19, iar pulverizarea cu tot felul de chimicale dezinfectante poate fi periculoasă pentru sănătatea oamenilor.

Păi, la noi, s-a dat din greu cu pompa pe străzi și trotuare, prin parcări sau prin fața unor magazine și instituții publice. De ce nu ați spus, fraților, de la început de treaba asta? Ar mai fi făcut și primarii noștri niște economii. Că mulți au dat cu banii de-a-zvârlitelea pe dezinfectanți care de care mai fistichii!

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

 1. Andu

  mai 17, 2020 at 12:35 pm

  De ce nu le-au făcut turcii lui peste prăjit teste rapide și i-au lăsat sa se infecteze?
  Ce-a făcut DSP Dâmbovița , au dormit pe ei ?
  De fapt , ce se dorește ? Creștere de îmbolnăviri? Unde nu sunt profesioniști la nivelul DSP , așa se întâmpla .!!!!!
  Cum Dumnezeule la Suceava , au crescut numărul de îmbolnăviri in ultima săptămâna.? Ce fel de conducere medicală este acolo ? O treime din cazurile din România este innSuceava.!!! Este incalificabil acest lucru.!!!

 2. Catalin

  iunie 2, 2020 at 2:50 pm

  Va rog sa ne prezentati informarea (sau precizarea) OMS pe care va bazati articolul.
  Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!