Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PERPLEX. Organizaţia Mondială a Sănătăţii spune că s-au cheltuit banii degeaba pe dezinfectarea străzilor!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

După ce cam toate primăriile din țară au îmbâcsit, în perioada stării de urgență, străzile, trotuarele, parcurile, ba chiar și bisericile, cu tot soiul de substanțe dezinfectante, pe bani mulți bineînțeles, hop că apare Organizația Mondială a Sănătății cu o informație care te lasă cu gura căscată.

Mai marii OMS, care oricum nu mai prezintă mare încredere, au transmis că pulverizarea de tot soiul de dezinfectante pe străzi și trotuare nu are niciun efect în cazul coronavirusului. Pe lângă alte lămuriri, susțin specialiștii, că este greu de anihilat prin această metodă agenții patogeni. OMS spune că nu străzile și trotuarele sunt rezervoare de infectare cu COVID-19, iar pulverizarea cu tot felul de chimicale dezinfectante poate fi periculoasă pentru sănătatea oamenilor.

Păi, la noi, s-a dat din greu cu pompa pe străzi și trotuare, prin parcări sau prin fața unor magazine și instituții publice. De ce nu ați spus, fraților, de la început de treaba asta? Ar mai fi făcut și primarii noștri niște economii. Că mulți au dat cu banii de-a-zvârlitelea pe dezinfectanți care de care mai fistichii!

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

 1. Andu

  mai 17, 2020 at 12:35 pm

  De ce nu le-au făcut turcii lui peste prăjit teste rapide și i-au lăsat sa se infecteze?
  Ce-a făcut DSP Dâmbovița , au dormit pe ei ?
  De fapt , ce se dorește ? Creștere de îmbolnăviri? Unde nu sunt profesioniști la nivelul DSP , așa se întâmpla .!!!!!
  Cum Dumnezeule la Suceava , au crescut numărul de îmbolnăviri in ultima săptămâna.? Ce fel de conducere medicală este acolo ? O treime din cazurile din România este innSuceava.!!! Este incalificabil acest lucru.!!!

 2. Catalin

  iunie 2, 2020 at 2:50 pm

  Va rog sa ne prezentati informarea (sau precizarea) OMS pe care va bazati articolul.
  Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Anunț important pentru locuitorii comunei Comișani

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Având în vedere faptul că se apropie finalul perioadei de verificare a corectitudinii cadastrului general (19 decembrie 2020), vă informăm că puteți efectua această operațiune și în zilele de sâmbătă – 28 noiembrie, luni – 30 noiembrie și marți – 1 decembrie, zile care în mod normal sunt libere. În acest sens, sunteți așteptați la Căminul Cultural Comișani, între orele 09:00-15:00, având asupra dumneavoastră, pentru confruntare, actele de proprietate.

Primar,

Ion Bătrânu

Citește în continuare

ACTUALITATE

Radu Petrescu Muscel, 11 expoziții de fotografie în șase luni de pandemie

Publicat

pe

Astăzi – 27 noiembrie 2020, s-a întâmplat la Pitești, la Centrul Cultural, cea de-a 11-a expoziție itinerantă de fotografie istorică, realizată la inițiativa publicistului Radu Petrescu Muscel. 12 în 6 luni. Un demers cultural-istoric demn de toată aprecierea și prin prisma faptului că traversăm o perioadă extrem de dificilă, cu multe restricții impuse pentru prevenirea infecției cu noul coronavirus. Tema evenimentului de la Pitești: „Conferenţiari argeşeni şi musceleni la Vălenii de Munte”. Următoarea expoziție va fi la Oradea.

„Nicolae Iorga și colectivul care se ocupa de selectarea conferenţiarilor au invitat la Universitatea de Vară de la Vălenii de Munte șase profesori – doi din Argeș și patru din fostul județ Muscel, dintre care cinci profesori universitari si un profesor secundar – preotul Gheorghe Cotenescu. De remarcat faptul că patru dintre cei șase conferenţiari interbelici vor cunoaşte… „farmecul” temniţelor comuniste”, a precizat publicistul Radu Petrescu.

Cei şase invitați ai marelui Nicolae Iorga au susţinut, la Universitatea de Vară din Vălenii de Munte, 27 de conferinţe, astfel: Gheorghe Cotenescu – 13 (în perioada 1931-1943); Costin Petrescu – 7 (1929-1938); Victor Slăvescu – 2 (1937-1938); Radu Demetrescu Gyr – 2 (1937); Ion Chelcea – 2 (1935-1936); Florian Ştefănescu Goangă – o conferinţă (1922).

Cei patru profesori care au ajuns mai târziu deținuți politici sunt Gheorghe Cotenescu, Victor Slavescu, Radu Demetrescu Gyr și Florian Ștefănescu Goagă.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!