Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Polițist, eliminat din sistem fiindcă a vorbit despre nedreptăți!

Publicat

pe

Starea de urgență în care toată lumea s-a preocupat de coronavirus a permis guvernanților liberali, care făceau pe imaculații pe vremea social-democraților, să treacă la abuzuri cu duiumul. Invocă dumnealor necesitățile existente pentru a-și plasa oamenii în diferite funcții și poziții. De acest sistem neprincipial nu a scăpat se pare nici Poliția Română.

Valer Kovacs, liderul Filialei Timiș a Sindicatului Național al Polițiștilor din România, eliminat din sistem după ce a făcut unele declarații deranjatoare pentru putere în perioada stării de urgență, a postat astăzi pe pagina sa de Facebook un mesaj care ne pune pe gânduri și care arată că, în România, indiferent cine vine la putere, bagatul pumnului un gură, încălcarea valorilor libertății și democrației rămân în vigoare.

Kovacs s-a adresat ministrului de Interne, Marcel Velea, încercând să-l determine să facă ordine în Poliția Română. Titlul textului său se cheamă „Ai comentat, ai deranjat, ai zburat„. Spune fostul polițist că după un asemena principiu s-a acționat și în cazul său.

„Eu am deranjat conducerea IPJ Timiș, eu trebuia să dispar urgent, să nu mai fie și alții care să spună adevărul despre incompetența șefilor și lipsurile unui sistem corupt în care a fost promovat cine a avut pillele cele mai tari, în care șefii de inspectorat sunt aleși aleși politic, nicidecum pe merite.

ȘEFII CARE L-AU TRIMIS PE COLEGUL MEU CRISTIAN AMARIEI, ANUL TRECUT, LA MOARTE SIGURĂ SUNT TOȚI PE FUNCȚII, NICI UNUL NU A FOST DAT AFARĂ, NICI UNUL NU A PRIMIT SANCTIUNI DISCIPLINARE ATÂT DE GRAVE CUM AM PRIMIT EU. NICI UNUL NU E VINOVAT. ACEL COLEG CARE ESTE ÎN PĂMÂNT ACUM A MURIT CU UN PISTOL ÎN MANA, VECHI DE 40 ANI, CU PIEPTUL GOL, TRIMIS LA MOARTE SIGURĂ DE NIȘTE ȘEFI INCOMPETENȚI CARE AU PILE ȘI TIN CU DINȚII DE FUNCȚII.

EU AM DERANJAT CONDUCEREA IPJ TIMIȘ, EU TREBUIA SĂ DISPAR URGENT, SĂ NU MAI FIE ȘI ALȚII CARE SA SPUNĂ ADEVĂRUL DESPRE INCOMPETENȚA ȘEFILOR SI LIPSURILE UNUI SISTEM CORUPT ÎN CARE A PROMOVAT CINE A AVUT PIELE CELE MAI TARI, IN CARE ȘEFII DE INSPECTORAT SUNT ALEȘI POLITIC, NICIDECUM PE MERITE. EU AM CERUT DOTAREA POLIȚIȘTILOR, SA NU MAI MERGEM ȘI LA ALTE INMORMANTARI ALE COLEGILOR, NU AM CERUT NIMIC PENTRU MINE.

DOMNULE MINISTRU DE INTERNE, VENITI LA TIMIȘOARA SA VEDEȚI UNDE LOCUIESC EU CU FAMILIA MEA (ÎNTR-O GARSONIERĂ), DUPA 18 ANI DE ACTIVITATE. VENIȚI SĂ VEDEȚI UNDE LOCUIESC ȘEFII MEI CARE M-AU DAT AFARĂ (TOȚI LA VILE). TOTI AU AFACERI. VENIȚI SĂ VEDEȚI SITUAȚIA MEA FINANCIARĂ, VENITI SA ÎNTREBAȚI COLEGII VECHI CARE MA CUNOSC DE MULȚI ANI, DACA AM FOST SAU NU UN OM CORECT DE DAT AFARĂ DIN POLIȚIE PENTRU PREJUDICII DE IMAGINE.

VENIȚI SĂ ANALIZAȚI SITUAȚIA MEA, DUPA CARE SA PERMITEȚI UNOR PILOȘI SA FACĂ ABUZ DE PUTERE. NU ASCULTAȚI DOAR VOCEA ȘEFILOR CARE AU FOST MONTAȚI ACOLO DE CĂTRE ALȚI POLITICIENI. VORBIȚI CU NOI, AGENȚII DIN LINIA 1. DOAR ASA VEȚI AFLA ADEVĂRUL DIN POLIȚA ROMÂNĂ, DOAR ASA VOM EVOLUA DUPA 30 ANI DE LA REVOLUȚIE. SEFII VA VOR SPUNE DOAR CE VOR EI.

VA ROG SA REVOCAȚI DOSPOZITIA DE DESTITUIRE A MEA DIN POLIȚIE, DATA DE UN ȘEF CARE ARE O OBSESIE OARBĂ DE RĂZBUNARE IMPOTRIVA MEA, UN OM CARE ȚINE CU DINȚII DE ACEA FUNCȚIE. NIMENI NU E VEȘNIC. TOT CE AM FĂCUT A FOST PENTRU COLEGII MEI, PENTRU TOȚI ROMÂNII DE PRETUTINDENI. OAMENII VOR O POLIȚIE NORMALĂ, MODERNĂ, CA AFARĂ, NU CONDUSĂ DE PILOȘI.

AȘTEPT SA VĂD CE VA URMA, ASTEPT SA VAD CE SE VA DECIDE LA NIVELUL MINISTERULUI REFERITOR LA CAZUL MEU. DEMNITATE, ONOARE, CINSTE ȘI CORECTIDUDINE”.

Tot Valer Kovacs a atras atenția asupra faptului că, în perioada stării de urgență, s-au făcut angajări in Poliție din sursă externă a unor persoane fără nici un fel de pregătire.

Între timp, a fost iniţiată şi o petiţie online pentru susţinerea poliţistului demis pentru că a avut curajul să vorbească1

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Liviu

    mai 17, 2020 at 12:39 pm

    Este grav ce se întâmpla in politia din România.!!!
    Sa dai afara un polițist care este corect și-di face datoria, pentru mine ca cetățean roman plătitor de taxe și impozite este INACCEPTABIL ACEST LUCRU.!!!!
    Polițistul dat afara din sistem sa dea in judecata pe cei din conducerea IPJ TIMIȘ și sunt Co vina ca va câștiga in justiție.!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!