Conectați-vă cu noi

SOCIAL

Termoscanare şi… cătuşe la un supermarket din Bucureşti. VIDEO

Publicat

pe

Sursa foto: captură YouTube

Abuzurile celor care au menirea de a menține ordinea și liniștea publică în vremurile acestea de pandemie nu par să se oprească. Deși în astfel de condiții, când nervozitatea și stresul au atins cote alarmante, oamenii legii ar trebui să aibă alte metode de a acționa, de a-i determina pe cetățeni să respecte regulile impuse de starea de alertă.

La un supermarket din București, mai mulți gealaţi ai Poliției Române au tăbărât pe un bătrân care a făcut gălăgie pentru că nu voia să fie termotestat, de parcă ar fi fost un terorist. Nu suntem de acord cu comportamentul vârstnicului, dar nici atât cu reacția tinerilor polițiști, destui la număr, înarmați, bine clădiți, care s-au luptat ca niște „eroi” pentru a-l pune la pământ pe bietul om care și-a ieșit din pepeni.

Detestăm astfel de comportamente anti-democratice care pun într-o lumină proastă Poliția Română, o instituție în care ar trebui să avem încredere și pe care o vrem populată de oameni deștepți, specialiști în comunicare, în relaționare cu publicul, de anchetatori vigilenți, nu de funcționari agresivi.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    mai 23, 2020 at 9:51 am

    domnule obagila.m-ai dat pe spate.ce au facut politistii?au cerut sa se legitimeze.DA?bun.nu le-au cerut nici banii sau alte bunuri.dar totul fiind premeditat de catre niste romani de buna credinta s-a vazut ce a iesit.am vaut si auzit pe unele posturi tv cum ca pentru scanarea termo trebuie cadru medical.pai domnule obagila.cati medici sau asistenti ati chemat dumneavoastra sa va verifice temperatura dumneavoastra sau membrilor familiei.in situatia care la nou nascuti stiti cum se folosea acel termometru cu mercur.dar hai sa vorbim vorbe ca saiasa senzationalul.iar de batranii mentionati in aryicol#numai de bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOCIAL

Cinci morți, astăzi, pe soselele din Teleorman

Publicat

pe

Sursa foto: ISU Teleorman

Un grav accident de circulație s-a petrecut astăzi pe DN6, pe teritoriul orașului Roșiorii de Vede. În evenimentul rutier au fost implicare două. Impactul dintre cele două mașini a fost extrem de dur. Două persoane au decedat, iar o alta, cu multiple leziuni, a fost transportată spital. Tragedia a fost cauzată de o depășire neregulamentară. Șoferul unuia dintre autoturisme, neatent, absorbit de alte preocupări, a intrat pe contrasens și nu a mai putut evita coleziunea.

Sursa foto: ISU Teleorman

Câteva ore mai târziu, pe E 70, între localitățile Văceni și Vitănești, un alt accident de circulație, o altă tragedie. Trei persoane au decedat în urma acestui eveniment, în care au fost implicate trei autovehicule. Pompierii de la Detașamentul din Alexandria au intervenit pentru scoaterea victimelor încarcerate dintre fiarele contorsionate ale mașinilor. O a patra persoane, aflată în viața, a fost transportată la spital.

Sursa foto: ISU Teleorman

Citește în continuare

Dâmboviţa

A aruncat un butoi de la balcon și a rănit grav un trecător

Publicat

pe

Un incident petrecut în astăzi în Târgoviște ar fi putut fi inclus la capitolul întâmplări comice, dacă nu ar fi avut consecințe dramatice.

Un cetățean dintr-un bloc situat pe strada Moldovei a găsit de cuviință să arunce de la balcon apartamentului său de la etajul patru butoiul în care a ținut peste iarnă varză.

Recipientul, din fericire gol, a lovit un bărbat care se afla în zonă. Omul rănit de butoiul zburător se află la spital în stare de inconștiență.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!