Connect with us

SOCIAL

Termoscanare şi… cătuşe la un supermarket din Bucureşti. VIDEO

Publicat

pe

Sursa foto: captură YouTube

Abuzurile celor care au menirea de a menține ordinea și liniștea publică în vremurile acestea de pandemie nu par să se oprească. Deși în astfel de condiții, când nervozitatea și stresul au atins cote alarmante, oamenii legii ar trebui să aibă alte metode de a acționa, de a-i determina pe cetățeni să respecte regulile impuse de starea de alertă.

La un supermarket din București, mai mulți gealaţi ai Poliției Române au tăbărât pe un bătrân care a făcut gălăgie pentru că nu voia să fie termotestat, de parcă ar fi fost un terorist. Nu suntem de acord cu comportamentul vârstnicului, dar nici atât cu reacția tinerilor polițiști, destui la număr, înarmați, bine clădiți, care s-au luptat ca niște „eroi” pentru a-l pune la pământ pe bietul om care și-a ieșit din pepeni.

Detestăm astfel de comportamente anti-democratice care pun într-o lumină proastă Poliția Română, o instituție în care ar trebui să avem încredere și pe care o vrem populată de oameni deștepți, specialiști în comunicare, în relaționare cu publicul, de anchetatori vigilenți, nu de funcționari agresivi.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    mai 23, 2020 at 9:51 am

    domnule obagila.m-ai dat pe spate.ce au facut politistii?au cerut sa se legitimeze.DA?bun.nu le-au cerut nici banii sau alte bunuri.dar totul fiind premeditat de catre niste romani de buna credinta s-a vazut ce a iesit.am vaut si auzit pe unele posturi tv cum ca pentru scanarea termo trebuie cadru medical.pai domnule obagila.cati medici sau asistenti ati chemat dumneavoastra sa va verifice temperatura dumneavoastra sau membrilor familiei.in situatia care la nou nascuti stiti cum se folosea acel termometru cu mercur.dar hai sa vorbim vorbe ca saiasa senzationalul.iar de batranii mentionati in aryicol#numai de bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

Giurgiu

Polițist din Giurgiu le-a cerut șefilor porc de Crăciun, luând de bună o glumă a unui coleg!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Un polițist de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Giurgiu a înaintat un raport către șefii săi, în care le-a cerut să-i repartizez un porc de Crăciun, în greutate de 160 kg, având în vedere că lucrează în instituție de 4 ani.

Totul a plecat de la gluma unui coleg. Acesta a spus la serviciu că există un act normativ prin care s-a stabilit că polițiștii vor primi câte un porc de Crăciun, greutatea acestuia urmând să fie stabilită în funcție de vechimea în Poliție!

Comandantul IPJ a dispus o anchetă internă pentru a-i descoperi pe glumeți. De asemenea, a precizat public faptul că nu există niciun act normativ care să stipuleze că polițiștilor li se va da câte un porc de Crăciun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT