Connect with us

SOCIAL

Termoscanare şi… cătuşe la un supermarket din Bucureşti. VIDEO

Publicat

pe

Sursa foto: captură YouTube

Abuzurile celor care au menirea de a menține ordinea și liniștea publică în vremurile acestea de pandemie nu par să se oprească. Deși în astfel de condiții, când nervozitatea și stresul au atins cote alarmante, oamenii legii ar trebui să aibă alte metode de a acționa, de a-i determina pe cetățeni să respecte regulile impuse de starea de alertă.

La un supermarket din București, mai mulți gealaţi ai Poliției Române au tăbărât pe un bătrân care a făcut gălăgie pentru că nu voia să fie termotestat, de parcă ar fi fost un terorist. Nu suntem de acord cu comportamentul vârstnicului, dar nici atât cu reacția tinerilor polițiști, destui la număr, înarmați, bine clădiți, care s-au luptat ca niște „eroi” pentru a-l pune la pământ pe bietul om care și-a ieșit din pepeni.

Detestăm astfel de comportamente anti-democratice care pun într-o lumină proastă Poliția Română, o instituție în care ar trebui să avem încredere și pe care o vrem populată de oameni deștepți, specialiști în comunicare, în relaționare cu publicul, de anchetatori vigilenți, nu de funcționari agresivi.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    mai 23, 2020 at 9:51 am

    domnule obagila.m-ai dat pe spate.ce au facut politistii?au cerut sa se legitimeze.DA?bun.nu le-au cerut nici banii sau alte bunuri.dar totul fiind premeditat de catre niste romani de buna credinta s-a vazut ce a iesit.am vaut si auzit pe unele posturi tv cum ca pentru scanarea termo trebuie cadru medical.pai domnule obagila.cati medici sau asistenti ati chemat dumneavoastra sa va verifice temperatura dumneavoastra sau membrilor familiei.in situatia care la nou nascuti stiti cum se folosea acel termometru cu mercur.dar hai sa vorbim vorbe ca saiasa senzationalul.iar de batranii mentionati in aryicol#numai de bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Fată de 12 ani din Pucioasa a fost dată dispărută

Publicat

pe

Vasile Bianca Maria, o fată de 12 ani din Pucioasa, a fost dată dispărută și este căutată de polițiști, după ce, astăzi – 7 mai 2021, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Dâmbovița, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare gri și purta în picioare pantofi sport de culoare albă. Bianca Maria are 1,63 m înălțime, aproximativ 55 de kilograme greutate, constitutie atletică, față ovală, ochi căprui, păr șaten.

UPDATE: Fața a fost găsită pe teritoriul comunei Gornet, județul Prahova.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Portofel recuperat cu ajutorul jandarmilor de la Judecătoria Târgovişte

Publicat

pe

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Dragomirești, județul Dâmbovița, care a pierdut, astăzi – 7 mai 2021, pe Bulevardul Unirii din Târgovişte, un portofel cu bani, carduri bancare și documente personale l-a recuperat cu rapiditate datorită vigilenţei de care au dat dovadă jandarmii care își efectuau serviciul la Judecătoria Târgovişte.

Aceștia au observat portmoneul pe trotuar și, folosindu-se de actele pe care le conținea, l-au identificat pe proprietar. Bărbatul le-a mulțumit pentru gest și operativitate. Omul credea că are puține șanse să-și mai găsească portofelul pierdut.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT