Connect with us

Argeș

Acţiuni de informare în trenurile de călători şi în staţiile de cale ferată

Publicat

pe

Sursa: IPJ Argeş

Poliţiştii TF din Argeş au desfăşurat, astăzi – 22 mai 2020, acţiuni de informare în trenurile de călători şi în staţiile de cale ferată, având ca temă respectarea normelor de protecţie pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Oamenii legii i-au îndrumat pe oameni cum să completeze declaraţiile pe propria răspundere şi le-au distribuit noul tip de formular. De asemenea, le-au prezentat regulile pe care trebuie să le respecte pe perioada stării de alertă, precum purtarea obligatorie a măştii de protecţie şi păstrarea distanţei sociale.

De reţinut că nu s-au aplicat sancţiuni, fiind o acţiune exclusiv de prevenire. Campania de informare va continua şi în zilele următoare.

Sursa: IPJ Argeş

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Copil de 4 ani a căzut în gol de la etajul 1

Publicat

pe

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul ISU Argeș intervine în aceste momente pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Pitești, unde un copil de 4 ani a căzut în gol de la etajul 1 al unui imobil.

UPDATE 1

Este vorba despre un băiețel. Acesta s-a lovit la cap în urmă căderii de la etajul 1. Echipajul SMURD l-a preluat conștient și l-a transportat la spital.

UPDATE 2

Băiatul a fost transferat la un spital din București de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Era intubat și ventilat mecanic.

Citește în continuare

Argeș

Magazin din Argeș, mistuit de foc. Înăuntru erau și butelii

Publicat

pe

Un incendiu a cuprins, în această seară, un magazin din satul Cotmeana, județul Argeș. Pompierii au intervenit cu trei echipaje de stingere și o ambulanță SMURD.

Două persoane au necesitat îngrijiri medicale întrucât au suferit atac de panică. Ulterior, au refuzat transportul la spital.

Pompierii au reușit să evacueze din interiorul magazinului, care ardea generalizat, 10 butelii și diverse alte bunuri la care nu ajunsese focul.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT