Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Consultaţi prognoza meteo înainte de a porni în drumeţie pe munte!

Publicat

pe

După două luni de stat în casă, evident, că românii sunt mai dornici ca oricând să plece în drumeţie, mai ales că nu sunt multe activităţile ce le sunt permise pe perioada stării de alertă (15 mai – 15 iunie).

În acest context, jandarmii montani dâmboviţeni sunt prezenţi pe traseele turistice din Munţii Bucegi, pentru informare, îndrumare şi intervenţie în cazul producerii unor incidente.

Atenţie! Cât timp suntem în stare de alertă, activităţile recreativ-sportive în aer liber se pot organiza cu participarea a cel mult trei persoane care nu locuiesc împreună. De asemenea, pentru a ieşi din localitatea de domiciliu, trebuie să completaţi o declaraţie pe propria răspundere.

Recomandările jandarmilor pentru drumeţii în siguranţă şi protejarea mediului:
– consultați prognoza meteorologică înainte de a pleca în drumeţii;
– echipaţi-vă adecvat (echipament de munte și un rucsac cu strictul necesar);
– alegeți traseele în funcție de pregătirea fizică și psihică, folosiți doar traseele marcate şi urmăriți marcajele de pe traseu;
– nu distrugeți semnele de orientare turistică ale traseelor;
– nu intrați cu autoturismele în zonele marcate ca fiind interzise;
– nu lăsați în urmă resturi menajere depozitate în spaţii neamenajate;
– nu aprindeți focul în locurile neamenajate;
– nu porniți pe un traseu după consumarea băuturilor alcoolice.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bătrân, rătăcit în pădure în zona Cândești

Publicat

pe

Un bătrân de aproximativ 70 de ani s-a rătăcit în pădurile din zona comunei Cândești, județul Dâmbovița. Au pornit în căutarea sa pompierii de la Detașamentul din Târgoviște și cei de la Garda din Voinești. Lor li s-au mai alăturat cetățeni din comună, polițiști și jandarmi. Se pare că bărbatul ar deține un telefon cu care comunică cu echipele de salvatori, dar nu poate fi localizat, aparatul fiind unul vechi. Vom reveni.

Citește în continuare

ALEGERI

Iulian Vladu, PMP: Voi reveni în Parlament cu noi proiecte pentru dâmbovițeni

Publicat

pe

Iulian Vladu, actualul președinte al Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița candidează pentru un nou mandat de parlamentar. Vladu este considerat, de cetățenii din zona orașului Găești și nu numai de ei, a fi unul dintre parlamentarii cu activitate intensă, atât în ceea ce privește aportul la inițierea unor legi fundamentale pentru statul român, cât și în relația cu oamenii.

În mandatele sale de deputat, 2008-2016, avea cabinete parlamentare în aproape toate localitățile din zona sa de influență politică. Performanțele sale pe tărâmul legislativ au fost consemnate și de Institutul pentru Politici Publice. Vladu a avut 115 inițiative legislative, 64 de interpelări, 52 de declarații politice și 39 de moțiuni.

„17 inițiative legislative au fost promulgate ca legi, în mare parte pentru dezvoltarea județului nostru. În curând voi reveni în Parlament cu noi proiecte pentru dâmbovițeni”, a declarat Iulian Vladu – candidat PMP Dâmbovița pentru funcția de deputat în Parlamentul.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!