Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Biblioteca Judeţeană „IH Rădulescu” Dâmboviţa îşi reia activitatea cu publicul

Publicat

pe

Luni – 25 mai 2020, Biblioteca Județeană „IH Rădulescu” Dâmbovița îşi va relua lucrul cu publicul la sediul central, la sediul Filialei pentru Copii și la cel al Filialei de Carte în Limbi Străine. În prima fază, este permis doar împrumutul de publicații.

La intrarea în sediile menționate, utilizatorii trebuie să țină cont de următoarele reglementări:
1. Obligativitatea de a purta masca de protecție care să acopere complet nasul și gura;
2. Dezinfectarea mâinilor la intrarea în instituție;
3. Respectarea distanțării fizice, minim 2 m;
4. Efectuarea unui triaj observațional de către personalul instituției, nepermițându-se accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
5. Termometrizarea noncontact a utilizatorilor. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în incinta clădirii.

Atenţie! Accesul în secțiile de împrumut este permis în limita unei singure persoane/ două persoane pentru copii însoțiți de părinți. Nu este permis accesul liber la raft, documentele urmând a fi furnizate de către bibliotecar.

„Pentru a reduce timpul de așteptare, recomandăm consultarea catalogului electronic al bibliotecii de pe site-ul instituției și rezervarea online a publicațiilor dorite la următoarele adrese de email, în funcție de domeniul în care se încadrează publicația: imprumut@bjdb.ro; cartestraina@bjdb.ro; tehnica@bjdb.ro; copii@bjdb.ro.

Rezervarea se poate face și telefonic la: 0732.100.453 (Secția Împrumut Carte Adulți), 0372.740.621 (Filiala Carte în limbi străine); 0245.634.112 (Filiala Carte pentru copii). Personalul bibliotecii vă va informa dacă publicațiile sunt disponibile și vă vor programa într-un interval orar pentru a veni să le ridicați.

Programul special pentru această perioadă este de Luni până Vineri, de la orele 08:00-16:00″, se precizează într-un comunicat remis de Biblioteca Judeţeană „IH Rădulescu” Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!