Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Biblioteca Judeţeană „IH Rădulescu” Dâmboviţa îşi reia activitatea cu publicul

Publicat

pe

Luni – 25 mai 2020, Biblioteca Județeană „IH Rădulescu” Dâmbovița îşi va relua lucrul cu publicul la sediul central, la sediul Filialei pentru Copii și la cel al Filialei de Carte în Limbi Străine. În prima fază, este permis doar împrumutul de publicații.

La intrarea în sediile menționate, utilizatorii trebuie să țină cont de următoarele reglementări:
1. Obligativitatea de a purta masca de protecție care să acopere complet nasul și gura;
2. Dezinfectarea mâinilor la intrarea în instituție;
3. Respectarea distanțării fizice, minim 2 m;
4. Efectuarea unui triaj observațional de către personalul instituției, nepermițându-se accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree);
5. Termometrizarea noncontact a utilizatorilor. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în incinta clădirii.

Atenţie! Accesul în secțiile de împrumut este permis în limita unei singure persoane/ două persoane pentru copii însoțiți de părinți. Nu este permis accesul liber la raft, documentele urmând a fi furnizate de către bibliotecar.

„Pentru a reduce timpul de așteptare, recomandăm consultarea catalogului electronic al bibliotecii de pe site-ul instituției și rezervarea online a publicațiilor dorite la următoarele adrese de email, în funcție de domeniul în care se încadrează publicația: imprumut@bjdb.ro; cartestraina@bjdb.ro; tehnica@bjdb.ro; copii@bjdb.ro.

Rezervarea se poate face și telefonic la: 0732.100.453 (Secția Împrumut Carte Adulți), 0372.740.621 (Filiala Carte în limbi străine); 0245.634.112 (Filiala Carte pentru copii). Personalul bibliotecii vă va informa dacă publicațiile sunt disponibile și vă vor programa într-un interval orar pentru a veni să le ridicați.

Programul special pentru această perioadă este de Luni până Vineri, de la orele 08:00-16:00″, se precizează într-un comunicat remis de Biblioteca Judeţeană „IH Rădulescu” Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în Dragodana și Valea Leurzii

Publicat

pe

de

Marți – 24 noiembrie, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragodana, între orele 08:00-16:00, pentru igienizarea bazinului de stocare apă potabilă.

De asemenea, în zilele de 25, 26 și 27 noiembrie, va fi întreruptă furnizarea cu apă potabilă în satul Valea Leurzii, comuna Buciumeni, între orele 09:00-15:00, din cauza lipsei energiei electrice la statia de repompare (lucrări programate SC Electrica SA).

„Înainte de reluarea alimentării vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afisate pe site-ul Companiei de Apa Targoviste Dambovita, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, INFORMARE solicitare aviz de gospodărire a apelor

Publicat

pe

de

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA S.A. solicită, de la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, Aviz de gospodarire a apelor pentru DOCUMENTAȚIE TEHNICĂ PENTRU FUNDAMENTAREA SOLICITĂRII AVIZULUI DE GOSPODARIRE A APELOR PRIVIND „EXECUȚIE FORAJ DE EXPLOATARE AF1-PRODULEȘTI. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul la adresa: municipiul Târgoviște, jud. Dâmbovița, str. IC Bratianu, nr.50 sau la tel. 0245/614403, fax 0245/611774.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa la adresa mentionata dupa data aparitiei anuntului in ziar, in termen de 7 zile.

DIRECTOR GENERAL,
Ec. Adrian Dumitru

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!