Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

PERPLEX. Maneaua, sub persecuţie la Timişoara!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.governanceministries.org/)

Decizie unică, luată de un ales local! Primarul Timişoarei a interzis ca pe străzile municipiului să mai răsune manelele. Spectacolele care aduc în faţă maneliştii şi creaţiile lor nu mai sunt avizate a se desfăşura în Timişoara.

În intervenţiile din presă, edilul Nicolae Robu caută scuze, afirmând că nu a interzis acest gen muzical, fiecare poate să asculte acasă ce vrea, numai că nu mai pot fi ţinute spectacole care să conţină acest gen de muzică pe domeniul public.

Pentru decizia luată, considerându-se că este vorba de o discriminare, primarul Timişoarei a primit o somaţie din partea Consiliulu Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Nicolae Robu susţine că, pentru un oraş cum este Timişoara, cu un nivel ridicat al vieţii culturale, municipiu care va fi capitală europeană a culturii, organizarea unor spectacole cu manele nu este potrivită.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!