Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Rotary Club Târgoviște s-a implicat în dotarea elevilor cu tablete și laptop-uri

Publicat

pe

Nu vrem să punem într-un con de umbră imaginea nimănui, dar Rotary Club Târgoviște a avut, în mandatul inginerului silvic Adrian Bilcan, care se va încheia luna viitoare, una dintre cele mai performante perioade de realizări în domeniul social-educativ, în comunicare și relaționare. Membrii asociației au fost puternic angrenați în activități social-culturale şi sportive, de sprijinire a elevilor performanți şi de ajutoare a unor familii aflate în nevoi.

Rotary Club Târgovişte a fost pe baricade și în această perioadă de pandemie, implicându-se în capacitarea oamenilor de afaceri, a tuturor celor cu posibilități materiale pentru achiziționarea de consumabile sanitare şi aparatură medicală necesară în tratamentul bolnavilor COVID-19.

Nu în ultimul rând, inginerul Adrian Bilcan a demarat proiectul „#Îmi pasă #Şcoala de acasă” pentru obținerea de donații cu ajutorul cărora au fost achiziționate pentru elevii cu posibilități materiale reduse tablete și laptop-uri, care să-i ajute să participe la programul educațional online, impus de restricțiile generate de starea de alertă.

Astăzi, 10 copii de la Școala din Bărbulețu au primit tablete. De asemenea, în cadrul aceluiași program, bibliotecile din Bărbulețu și Văleni Dâmbovița au fost dotate cu cărți în limba engleză. În plus, biblioteca din Văleni a fost înzestrată și cu două laptop-uri performante.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!