Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Rotary Club Târgoviște s-a implicat în dotarea elevilor cu tablete și laptop-uri

Publicat

pe

Nu vrem să punem într-un con de umbră imaginea nimănui, dar Rotary Club Târgoviște a avut, în mandatul inginerului silvic Adrian Bilcan, care se va încheia luna viitoare, una dintre cele mai performante perioade de realizări în domeniul social-educativ, în comunicare și relaționare. Membrii asociației au fost puternic angrenați în activități social-culturale şi sportive, de sprijinire a elevilor performanți şi de ajutoare a unor familii aflate în nevoi.

Rotary Club Târgovişte a fost pe baricade și în această perioadă de pandemie, implicându-se în capacitarea oamenilor de afaceri, a tuturor celor cu posibilități materiale pentru achiziționarea de consumabile sanitare şi aparatură medicală necesară în tratamentul bolnavilor COVID-19.

Nu în ultimul rând, inginerul Adrian Bilcan a demarat proiectul „#Îmi pasă #Şcoala de acasă” pentru obținerea de donații cu ajutorul cărora au fost achiziționate pentru elevii cu posibilități materiale reduse tablete și laptop-uri, care să-i ajute să participe la programul educațional online, impus de restricțiile generate de starea de alertă.

Astăzi, 10 copii de la Școala din Bărbulețu au primit tablete. De asemenea, în cadrul aceluiași program, bibliotecile din Bărbulețu și Văleni Dâmbovița au fost dotate cu cărți în limba engleză. În plus, biblioteca din Văleni a fost înzestrată și cu două laptop-uri performante.

ACTUALITATE

Restricții COVID-19 în comunele Brănești și Văleni Dâmboviţa până în 29 septembrie

Publicat

pe

Foto arhivă

Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa a decis, astăzi – 22 septembrie, să mențină până în data de 29 septembrie restricțiile impuse în comuna Brănești, respectiv interzicerea activităților cu publicul pentru operatorii economici de tip restaurante și cafenele în interiorul clădirilor, precum și pentru cei licențiați în domeniul jocurilor de noroc. De asemenea, au fost impuse aceleași măsuri și în comuna Văleni Dâmboviţa.

Decizia vine că urmare a faptului că, în cele două localități, incidența cazurilor COVID-19 în ultimele 14 zile depășește pragul de 1,5 la 1.000 de locuitori – Informează Instituția Prefectului Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Județul Dâmbovița a primit măști și dezinfectanți pentru secțiile de votare

Publicat

pe

Sursa foto: Nova TV Mediaș

Instituția Prefectului Dâmboviţa a repartizat 28.129 de măști de protecție pentru pentru personalul și membrii birourilor electorale ale celor 433 secții de votare din județ (între 63 și 73 măști de protecție pentru fiecare B.E.S.V., în funcție de numărul de membrii) și 67.121 măști de protecție pentru alegătorii ce se vor prezenta la secțiile de vot fără a avea asupra lor o mască.

„Și în acest caz repartiția pe secții de votare este făcută după numărul de alegători, astfel că secțiile mari, ce se vor apropia de 2.000 de alegători, vor primi 260 de măști de protecție, iar secțiile mici, în mod corespunzător, vor primi 30-50 măști de protecție.

În ceea ce privește materialul dezinfectat, județului Dâmbovița i-au fost repartizate următoarele cantități: 1.800 litri dezinfectant pentru mâini, 3.050 litri dezinfectant pentru suprafețe cu proprietăți biocide și virucide – diluție gata preparată și 2.100 litri dezinfectant pentru suprafețe cu proprietăți biocide și virucide – substanță nediluată, cu precizarea că pentru aceasta, un litru se poate dilua în 200-800 litri de apă, în funcție de modalitatea aleasă.

Toate aceste dezinfectante vor fi repartizate UAT-urilor împreună cu recomandările și modalitățile de aplicare stabilite de către DSP Dâmbovița”, se precizează într-un comunicat remis de Instituția Prefectului Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!