Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Flori şi daruri dulci pentru cadrele medicale din Târgovişte şi Pucioasa, implicate în lupta cu COVID-19

Publicat

pe

Organizația de femei a PSD Dâmbovița, condusă de deputata Claudia Gilia, a dus la îndeplinire, astăzi – 22 mai, o inițiativă de suflet, menită să răsplătească, simbolic, dăruirea şi profesionalismul cadrelor medicale de la Spitalele din Târgoviște și Pucioasa, implicate în această cumplită luptă cu noul coronavirus. Doamnele din OFSD Dâmbovița au mers la cele două unități medicale cu dezinfectanți, produse de curățenie, flori și mici daruri dulci.

„Trăim o perioadă în care doar solidaritatea ne va face mai puternici, pe fiecare dintre noi, separat, și pe toți, împreună. Nici unul dintre noi nu știe cum și când se va termina această perioadă. Personal, sper să ne îndreptăm spre normalitate, spre respectarea drepturilor, spre repornirea economiei, într-un cuvânt spre bine. Și asta, cât mai curând!

Până atunci vreau să fiu alături, atât cât voi putea, față de categoriile sociale și profesionale care au cea mai mare legătură cu lupta pentru sănătatea dâmbovițenilor. Alături de colegii parlamentari din Partidul Social Democrat, Organizația Dâmbovița am ajutat, de la început, sistemul medical local, prin donația de echipamente medicale necesare luptei cu noul virus. Pe lângă acest gest, mi-am dorit ca și personalul să simtă că suntem alături de ei și le apreciem munca.

76 de dâmbovițeni, infectați cu coronavirus, sunt vindecați și au ajuns acasă, alături de familiile lor, datorită grijii și profesionalismului medicilor și personalului medical și nemedical al Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște și al Spitalului din Pucioasa. Le mulţumesc, din suflet, pentru efort, pentru profesionalism, pentru că nu au cedat impulsului de a fugi din fața unui virus letal, despre care știm foarte puține.

În semn de apreciere am oferit flori, mici daruri, dezinfectanți și produse de curățenie personalului din cele două unități sanitare. Sunt convinsă că vor fi, în permanență, cu dăruire și abnegație, alături de pacienți, așa cum au fost în ultimele luni, extrem de obositoare și dificile. Le mulţumesc și îi asigur de toată considerația mea.

Ca membru al Partidului Social Democrat și parlamentar al acestei formațiuni, voi susține orice inițiativă legislativă care să ajute sistemul medical românesc să fie mai performant în lupta pentru sănătatea românilor”, a scris deputata Claudia Gilia pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    mai 23, 2020 at 9:46 am

    nevoiți să plece la acest război fără echipament și fără armament, că așa i-a fost dat românului la fiece răzbel!, iar azi vine cu dulcegării pentru iertare și campanie electorală
    rușine! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

30 de urși, alungați de jandarmi din stațiunile de pe Valea Prahovei

Publicat

pe

Urșii coboară tot mai des în colectivitățile umane. Sunt „vizitate” de mamiferele aflate în căutare de hrană stațiunile montane. Jandarmii intervin în permanență pentru alungarea lor de pe străzi sau din apropierea cartierelor de locuit.

În ultimele 48 de ore, jandarmii prahoveni au acționat pentru alungarea a peste 30 de urși din Sinaia, Bușteni și Azuga. Ar fi interesant și de apreciat dacă autoritățile române ar găsi soluții pentru asigurarea necesarului de hrană pentru sălbăticiunile care pleacă după mâncare.

Ne văităm de urși, dar nu suntem în stare să le asigurăm o alimentație corespunzătoare. Am năvălit peste habitaturile lor și acum ne plângem dar nu facem nimic. Îi ținem flămânzi prin bruma de păduri care ne-au mai rămas, buni de ucis de diferiți baștani, când se deschid sezoanele de vânătoare pe fondurile cu circuit închis…

Nu am auzit până acum că s-ar fi interesat cineva ce mai au prin pădure de mâncare aceste animale care coboară în orașe lihnite de foame.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Învățătorului. La mulți ani!

Publicat

pe

de

Sursa foto: România TV

În spatele fiecărui om, bogat sau sărac, se află un dascăl, iar primul dascăl care ne sculptează caracterul și sufletul este învățătorul.

Dragi învățători, aceasta este ziua în care, vă adresăm, cele mai sincere urări de bine, de sănătate și împlinire. Dumneavoastră sunteți cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecția vieții.

Vă multumim și vă prețuim pentru munca, devotamentul și răbdarea dumneavoastră. La mulți ani!

Cezar Preda,
Deputat PNL de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!